APG

La periodista Magda Bandera impartirà a Vilanova un taller sobre periodisme amb perspectiva de gènere

El proper divendres 13 d’abril, l’Associació de Periodistes del Garraf organitza el taller Periodisme amb perspectiva de gènere: canviar la mirada

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-04-2018 8:19 Lectures 3624

El proper divendres 13 d’abril, l’Associació de Periodistes del Garraf organitza el taller Periodisme amb perspectiva de gènere: canviar la mirada, impartit per Magda Bandera, directora de La Marea. La sessió tindrà lloc al Neàpolis de Vilanova de 17 a 20 h.

El taller ofereix les claus teòriques i pràctiques per aplicar la perspectiva de gènere a l’hora d’informar. La formació consta dels següents punts: 

– Què és la perspectiva de gènere? Com aplicar-la.

– Estereotips i representacions (Expertes i analistes / Realitats invisibilitzades).

– Llenguatge no sexista.

– Com informar sobre la violència de gènere? (Tipus de violències / Testimonis / Decàlegs).

El taller és gratuït per a les persones associades a l’APG i té un preu de 20 euros per a la resta. En ambdós casos cal inscriure’s prèviament a info@periodistesgarraf.org. Les places són limitades.  

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament