Mostra de realitzadors

Realitzadors ribetans protagonitzen la Diada de Sant Jordi a Cinema Ribes

Marc Recha presentarà el ser darrer treball 'La Vida Lliure' protagonitzat per Sergi López, el dissabte, 21 d'abril a les 19:30 h

Redacció Sant Pere de Ribes 09-04-2018 18:14 Lectures 2599
Realitzadors ribetans protagonitzen la Diada de Sant Jordi a Cinema Ribes. EIX

Realitzadors ribetans protagonitzen la Diada de Sant Jordi a Cinema Ribes. EIX

Amb l'objectiu de ser la plataforma per mostrar els treballs audiovisuals produïdes al municipi, Cinema Ribes organitza la Mostra de realitzadors ribetans, que tindrà lloc el dilluns, 23 d'abril a les 19 h.

Una sessió on es podrà veure 'Nocovers El Documental' dirigit per Toni Puljic i produit per La Tratto Ribes, que ens mostra el rerefons d'aquest esdeveniment musical celebrat a Ribes, a través d'entrevistes, actuacions musicals i molt d'humor. Durant la vetllada també es projectarà el videoclip guanyador del concurs Nocovers i un curtmetratge sorpresa que presentarà en exclusiva el seu director Gonzalo G. Undurraga. L'esdeveniment farà servir el sistema de taquilla inversa, on el públic pagarà l'entrada que cregui més convenient a la sortida de la projecció.

D'altra banda, el director Marc Recha serà present a Cinema Ribes el dissabte, 21 d'abril a les 19 h per presentar el seu darrer treball 'La Vida Lliure'. Protagonitzat per Sergi López, el film ens mostra un relat intimista que narra el conflicte humà entre l'obligada lluita per la supervivència i l'anhel de la llibertat a través de la mirada d'una nena. La història té com a escenari l'illa de Menorca, en un moment històric marcat per l'adversitat,-- les acaballes de la Primera Guerra Mundial--, quan l'illa, assotada per la fam i el contraban pateix una epidèmia de grip.

I pels més petits de la casa, Cinema Ribes projectarà 'Rabbit School' tant en la versió castellana com la catalana. Un film d'animació, on la ribetana Yolanda Gispert ha posat la veu del personatge protagonista. El film ens presenta a Max, un nen conill de ciutat, que queda atrapat en una antiga escola de conills de Pasqua, envoltada per una astuta família de guineus que planeja robar l'ou de Pasqua que amaga. Amb l'ajuda de l'adorable conilleta Emmy i les lliçons d'arts marcials de la misteriosa Madame Hermione, el Max aprèn l'art secret de la màgia dels conills de Pasqua i comprèn qui és realment la seva família.

I per Sant Jordi,no podia faltar una adaptació literària. En aquesta cas Cinema Ribes ho farà amb Gorrión Rojo, film basast en la novel·la de Jason Matthews, que ha estat número 1 de taquilla.

Protagonitzada per Jeniffer Lawrence i Jeremy Irons entre d'altres, el film ens presenta a Dominika que després d'una lesió posa fi a la seva carrera, i juntament amb la seva mare s'enfronten a un futur fosc i incert. Per aquest motiu, és manipulada per convertir-se en la nova recluta d'una acadèmia d'espies, on les agents són anomenades pardals. És una agència secreta d'intel·ligència que entrena joves excepcionals com ella per utilitzar els seus cossos i ments com a armes.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No