Festival de Música

El Festival Jardins Terramar de Sitges organitza un sopar solidari a favor del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu, serà el primer centre oncològic pediàtric d'Europa i un dels més importants del món

Redacció Sitges 16-05-2018 12:27 Lectures 2379
SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. SJD Pediatric Cancer

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. SJD Pediatric Cancer

El Festival Jardins Terramar de Sitges organitza el divendres 25 de maig, a les 9 de la nit a l'Hotel Me Sitges Terramar, un sopar solidari per recollir fons per al nou projecte que impulsa l’Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquest serà el primer centre oncològic pediàtric d'Europa i un dels més importants del món.

El sopar comptarà amb l’assistència de diversos professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, encapçalats pel Dr. Andrés Morales, que explicaran el projecte, en quin estat es troba i el per què de la seva importància.

Tots els assistents a aquesta nit solidària degustaran un menú que elaborarà el Beso Sitges, responsable gastronòmic de l’Hotel Me Sitges Terramar. El preu del sopar és de 120 € el cobert i els beneficis de l'esdeveniment es destinaran íntegrament al projecte. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic anna.vaques@besobeach.com. L'esdeveniment també es podrà seguir a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #ParaLosValientes.

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta causa solidaria també poden fer les seves donacions al projecte mitjançant el número de compte ES97-2100-5000-5302-0015-9389.

Paral·lelament, durant els dies del Festival Jardins Terramar de Sitges (del 20 de juliol al 5 d’agost) es podran adquirir les polseres solidàries 'Polseres Candela' a canvi d'un donatiu per ajudar a la investigació del càncer infantil que realitza el Laboratori d'Onco-hematologia de l'Hospital.

Sobre el Festival

El Festival Jardins Terramar de Sitges va celebrar el passat 2017 la seva edició de llançament i aquest 2018 es vol consolidar com a opció d'oci i cultura en un entorn natural i patrimonial privilegiat com són els jardins noucentistes de Terramar.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No