Festival de Música

El Festival Jardins Terramar de Sitges organitza un sopar solidari a favor del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu, serà el primer centre oncològic pediàtric d'Europa i un dels més importants del món

Redacció Sitges 16-05-2018 12:27 Lectures 2845
SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. SJD Pediatric Cancer

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. SJD Pediatric Cancer

El Festival Jardins Terramar de Sitges organitza el divendres 25 de maig, a les 9 de la nit a l'Hotel Me Sitges Terramar, un sopar solidari per recollir fons per al nou projecte que impulsa l’Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquest serà el primer centre oncològic pediàtric d'Europa i un dels més importants del món.

El sopar comptarà amb l’assistència de diversos professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, encapçalats pel Dr. Andrés Morales, que explicaran el projecte, en quin estat es troba i el per què de la seva importància.

Tots els assistents a aquesta nit solidària degustaran un menú que elaborarà el Beso Sitges, responsable gastronòmic de l’Hotel Me Sitges Terramar. El preu del sopar és de 120 € el cobert i els beneficis de l'esdeveniment es destinaran íntegrament al projecte. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic anna.vaques@besobeach.com. L'esdeveniment també es podrà seguir a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #ParaLosValientes.

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta causa solidaria també poden fer les seves donacions al projecte mitjançant el número de compte ES97-2100-5000-5302-0015-9389.

Paral·lelament, durant els dies del Festival Jardins Terramar de Sitges (del 20 de juliol al 5 d’agost) es podran adquirir les polseres solidàries 'Polseres Candela' a canvi d'un donatiu per ajudar a la investigació del càncer infantil que realitza el Laboratori d'Onco-hematologia de l'Hospital.

Sobre el Festival

El Festival Jardins Terramar de Sitges va celebrar el passat 2017 la seva edició de llançament i aquest 2018 es vol consolidar com a opció d'oci i cultura en un entorn natural i patrimonial privilegiat com són els jardins noucentistes de Terramar.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres