Festival de Música

El Festival Jardins Terramar de Sitges organitza un sopar solidari a favor del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu, serà el primer centre oncològic pediàtric d'Europa i un dels més importants del món

Redacció Sitges 16-05-2018 12:27 Lectures 1976
SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. SJD Pediatric Cancer

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. SJD Pediatric Cancer

El Festival Jardins Terramar de Sitges organitza el divendres 25 de maig, a les 9 de la nit a l'Hotel Me Sitges Terramar, un sopar solidari per recollir fons per al nou projecte que impulsa l’Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquest serà el primer centre oncològic pediàtric d'Europa i un dels més importants del món.

El sopar comptarà amb l’assistència de diversos professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, encapçalats pel Dr. Andrés Morales, que explicaran el projecte, en quin estat es troba i el per què de la seva importància.

Tots els assistents a aquesta nit solidària degustaran un menú que elaborarà el Beso Sitges, responsable gastronòmic de l’Hotel Me Sitges Terramar. El preu del sopar és de 120 € el cobert i els beneficis de l'esdeveniment es destinaran íntegrament al projecte. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic anna.vaques@besobeach.com. L'esdeveniment també es podrà seguir a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #ParaLosValientes.

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta causa solidaria també poden fer les seves donacions al projecte mitjançant el número de compte ES97-2100-5000-5302-0015-9389.

Paral·lelament, durant els dies del Festival Jardins Terramar de Sitges (del 20 de juliol al 5 d’agost) es podran adquirir les polseres solidàries 'Polseres Candela' a canvi d'un donatiu per ajudar a la investigació del càncer infantil que realitza el Laboratori d'Onco-hematologia de l'Hospital.

Sobre el Festival

El Festival Jardins Terramar de Sitges va celebrar el passat 2017 la seva edició de llançament i aquest 2018 es vol consolidar com a opció d'oci i cultura en un entorn natural i patrimonial privilegiat com són els jardins noucentistes de Terramar.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent