Festa Major 2018

Es presenta el cartell d’artistes de Les Barraques de Sitges

Xavi Sarrià, Buhos, Ebri Knight, Roba estesa, El niño de la hipoteca, Pupil·les, Núria Graham, Marinah (Ojos de Brujo), són alguns dels noms del cartell

Redacció Sitges 11-06-2018 17:56 Lectures 1897
Es presenta el cartell d’artistes de Les Barraques de Sitges. Ajuntament de Sitges

Es presenta el cartell d’artistes de Les Barraques de Sitges. Ajuntament de Sitges

Xavi Sarrià, Buhos, Ebri Knight, Roba estesa, El niño de la hipoteca, Pupil·les, Núria Graham, Marinah (Ojos de Brujo), Huntza, Porto Bello, Marcel Làzara i Julia Arrey, Dalton Bang, Dj Sendo i un nom encara per confirmar seran els protagonistes d’una nova edició de Les Barraques de Sitges. El cartell d’artistes es va presentar diumenge a La Torreta i va comptar amb les exhibicions de La Jove de Sitges, Els Pastorets i La Saca i els concerts de Suu i els sitgetans Oselznick.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, ha felicitat a Les Barraques “per haver aconseguit un cartell de tanta qualitat musical i sobretot marcat per la varietat d’estils, que fa que arribin al màxim de públic”.

Maica Díez, presidenta de la Comissió de la Festa Major i Santa Tecla, va recordar que Les Barraques són una mostra “de la cultura popular que ha d’arribar a tothom i que forma part del nostre dia a día. Aquesta proposta l’hem de recolzar pels valors que representa”.

Andrea Alcázar, de l’Assemblea Feminista de Sitges No em toquis la Tecla va anunciar que per segon cop dins Les Barraques hi haurà el Punt Lila, una iniciativa per promoure el respecte a les dones quan se surt de festa.Si durant les Barraques es presencia o es pateix una agressió masclista cal dirigir-se a la barra i preguntar pel Punt Lila.

Les Barraques de Sitges està gestionada per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, Casino Prado, Societat El Retiro, Ateneu Popular, La Saca i La Jove dels Castellers de Sitges i que compta amb el amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i la Comissió de Festa Major i Santa Tecla.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament