Carnaval 2019

Els veïns de La Geltrú i La Puput organitzaran l'Arrivo de Vilanova

Els veïns del Molí de Vent, L'Apol·lo i Llaguts crearan una comissió per fer l'Enterro de la Sardina

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-10-2018 22:06 Lectures 2765

El carnaval de Vilanova ja té qui titule dos dels actes més emblemàtics. In extremis, durant l'assemblea que havia de sortejar aquest dimecres al vespre l'organització de l'Arrivo del Carnestoltes, dues entitats s'han ofert voluntàries per muntar aquest acte. Es tracta de l'Associació de veïns de La Geltrú i La Puput, que seran les encarregades de donar la benvinguda al rei del Carnaval 2019.

Per a l'organització de l'Enterro, l'Associació de Veïns del Molí de Vent, l'Apol·lo i Llaguts de Vilanova crearan una comissió per dissenyar l'acte que tancarà la propera edició del carnaval vilanoví.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres