Consell Comarcal

La III Trobada de Corals de Gent Gran del Garraf reuneix més de 250 cantants

Aquesta activitat forma part de les iniciatives del Consell Comarcal del Garraf per posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa, en aquest cas a través de la música

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-11-2018 16:26 Lectures 730
La III Trobada de Corals de Gent Gran del Garraf reuneix més de 250 cantants. CC Garraf

La III Trobada de Corals de Gent Gran del Garraf reuneix més de 250 cantants. CC Garraf

La III Trobada de Corals de la Gent Gran del Garraf, celebrada el passat divendres 9 de novembre, va reunir 250 cantants de les diferents corals de la comarca, que van interpretar cançons populars de diferents indrets del món.

A l’acte, que va tenir lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, hi van participar les corals: “Ginesta” de Les Roquetes, “Xulius” i “Rossinyol” de Sant Pere de Ribes, “Esplai la Caixa” de Vilanova i la Geltrú, “l’Espiga” de Cubelles, “El Somriure” d’Olivella i “Encara Sona” de la Plataforma de Serveis a les Persones. Com a novetat, la trobada de corals va comptar amb la Coral Infantil de l’Escola de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

Blanca Albà, consellera delegada de Gent Gran del Consell Comarcal del Garraf, va donar la benvinguda a l’acte, al què també hi van assistir Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella; Josep Maria Bayarri, regidor de Gent Gran d’Olivella i Paqui Carrasquilla, regidora de gent gran de Sant Pere de Ribes. L’acte va finalitzar amb la interpretació “El Cant del Poble”, per part de totes les corals. 

Aquesta activitat forma part de les iniciatives del Consell Comarcal del Garraf per posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa, en aquest cas a través de la música. Aquesta proposta compta amb la participació dels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres