Pares motivats

Els vilanovins Dad’n Hoppers, estrelles del programa televisiu Got Talent

El col·lectiu de pares hip-hoperos va sorprendre un escèptic Risto Mejide i preparen la seva apoteòsica actuació per a la propera actuació

Bàrbara Scuderi Vilanova i la Geltrú 11-02-2019 21:12 Lectures 3196
Els vilanovins Dad’n Hoppers, estrelles del programa televisiu Got Talent. EIX

Els vilanovins Dad’n Hoppers, estrelles del programa televisiu Got Talent. EIX

Les xarxes es van fer ressò al moment. Un grup de hip-hop, amb les seves particulars suadores i màscares irrompia a l’escenari del show televisiu de moda, el Got Talent. Una posada en escena a l’estil més modern de la urban dance va sorprendre el públic i el jurat del concurs, quan en desprendre’s de les màscares, els ballarins, van demostrar una peculiar veterania... són els pares, tots homes de més de 35 anys, de l’Associació Dad’n Hoppers, de Vilanova i la Geltrú, que des de principis de 2018, participen en diferents campionats de hip hop, dins la categoria amateur per a sèniors... i van sumant triomfs.

L’origen del col·lectiu és, senzillament, fruit d’una passió i d’una ferma voluntat de gaudir del que més els agrada... i una mica d’atzar. “Les nostres filles participaven en campionats de hip hop, i mica en mica, entre quatre o cinc, vam pensar en sumar-nos!”, explica Juan Diego Carvajal, president de l’entitat.

L’Associació va néixer com un grup d’amics, aficionats al hip hop, als qui s’han anat sumant més companys i també un grup de dones, les First Ladies. Una iniciativa lúdica, que ara ha vist com el ressò de la seva activitat ha crescut arran de la seva participació en el programa Got Talent, de la cadena de televisió Tele5.

Una aposta, un repte i finalment un autobús sencer es va desplaçar fins el Teatre Victòria de Barcelona, on es va enregistrar el programa. Amics, familiars i seguidors, van acompanyar als Dad’n Hoppers a la seva estrena televisiva i més mediàtica.

“Ens han arribat felicitacions d’arreu, fins i tot d’Extremadura!”. I és que el furor i les lloances al seu espectacle no han deixat gairebé ningú indiferent.

Sense trencar la màgia del que la televisió representa i “una mica d’estrès”, els vilanovins encaren la seva presència a la semifinal del programa -previsiblement el proper mes d’abril- com un repte per sorprendre, novament, el públic i el jurat.

A més, enceten la temporada de presentació en diversos campionats, arreu del país, amb l’assaig i preparació de noves coreografies. Uns treballs que preparen en grup i comparteixen plegats, des de la selecció musical que els agrada, fins els passos de ball que aprenen i coordinen col·lectivament, afegit al suport del coreògraf Eric Martin.

Un “¡Qué pereza!”de Risto Mejide, membre del jurat del Got Talent, es va sentir des de l’escenari abans de l’actuació, quan el presentador va veure el que semblava un grup de hip hop de joves; el canvi de parer durant i després de l’espectacle i el seu sí al passi a la següent fase, pels Dad’n Hoppers, “ja és un premi”.

Si algú s’ho pregunta... els podeu seguir a les xarxes i fer-vos seguidors d’aquests vilanovins, que han deixat molt clar que qualsevol repte és un proper pas. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament