Poesia

La vilafranquina Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia

L'editorial LaBreu Edicions acaba de publicar el poemari Altres semideus, el darrer llibre de la poeta vilafranquina Anna Gual

Redacció Vilafranca del Penedès 19-03-2019 18:34 Lectures 2310
La vilafranquina Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia. EIX

La vilafranquina Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia. EIX

El volum és el tercer de la trilogia Arrel Trinitat, encapçalada pel llibre Molsa (Adia Edicions) i continuada per El tubercle (Editorial 3i4). Ambdós títols, publicats al 2016, van tenir molt èxit de crítica i públic, i varen merèixer els prestigiosos premis Bernat Vidal i Tomàs a Mallorca i el Senyoriu d'Ausiàs March a València, respectivament.

La trilogia, com explica la seva autora, és un investigació que defensa la importància de les coses minúscules que passen inadvertides al nostre voltant. La poeta, en aquesta trilogia, converteix els elements més petits en divinitats, elaborant una panoràmica que va d'allò més terrenal a allò més celestial, parlant de la vida, la mort i les pulsions més primàries.

El proper dijous 28 de març a les 8 del vespre, Anna Gual presentarà el poemari Altres semideus a la llibreria L'Odissea de Vilafranca del Penedès. L'acte serà conduït per la crítica literària Anna Tomàs i l'editora Ester Andorrà i comptarà amb un recital de la pròpia autora. Aquesta serà la primera de moltes altres presentacions pel territori català.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres