Carnaval 2019

L'impuls del Carnaval del Penedès Marítim guanya el premi especial d'EIX CARNAVAL 2019

La tercera edició del premi d'Eix Diari a la millor iniciativa del Carnaval és per a la programació conjunta dels carnavals de Cunit, Calafell i El Vendrell, una reivindicació històrica del territori

Redacció El Vendrell 04-04-2019 22:08 Lectures 2655

EIX DIARI lliura aquest dissabte a les 12 del migdia els Carnestoltes Digitals 2019 al Molí del Foix, a Santa Margarida i els Monjos. Però a més dels tradicionals premis a les colles més populars de les xarxes, es lliurarà el tercer premi d'Eix Carnaval a la millor iniciativa del Carnaval, que enguany ha estat per a l'impuls que han fet els ajuntaments de Cunit, Calafell i El Vendrell per impulsar la marca turística del Carnaval del Penedès Marítim.

L'acord que s'ha materialitzat per primer cop aquest any ha estat una de les demandes més importants del territori en relació al carnaval. La coordinació dels horaris de les rues per fer-les compatibles i la promoció conjunta dels carnavals d'aquest territori ha estat clau per a l'èxit de la convocatòria d'aquest any. I és que per primera vegada, tres municipis del Penedès Marítim (El Vendrell, Calafell i Cunit) han elaborat una programació conjunta, que va més enllà dels actes, amb la creació d'un pack turístic que ha promocionat el Carnaval arreu del país. El pack incloïa les dues nits d'allotjament, àpats i lleure al territori i ha comptat amb la participació de diversos hotels i restaurants dels 3 municipis.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres