Carnaval 2019

Aquestes són les 12 colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2019

L'entrega dels premis serà el proper dissabte 6 d'abril a les 12 del migdia al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-03-2019 19:08 Lectures 8204
Aquestes són les 12 colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2019. EIX

Aquestes són les 12 colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2019. EIX

Més de 51.000 vots han decidit aquest any quines han estat les millors disfresses del Carnaval del Penedès. EIX CARNAVAL lliurarà el proper dissabte 6 d'abril els Carnestoltes Digitals a les colles millor valorades del territori, les que han aconseguit un major suport popular a les xarxes socials. El Molí del Foix, a Santa Margarida i els Monjos, serà l'escenari aquest any de l'entrega dels premis dels 11 municipis que han participat aquest any en el projecte EIX CARNAVAL, l'esperat joc interactiu per posar en valor les rues del territori i mobiltizar les xarxes amb les millors fotos del carnaval del Penedès.

En total han estat més de 5.000 persones les que han participat en les votacions i han decidit les colles guanyadores. La mascarada de l'AMPA de l'institut Pla del Bosc ha guanyat el concurs a Canyelles, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i Alba Íntim. El premi de Sant Martí Sarroca, patrocinat per l'Ajuntament i La Sidreria, ha estat per a la colla Eibici. El premi de la millor mascarada de Calafell, patrocinat per l'Ajuntament i Menja't Vilanova, ha estat per a la colla del Troians. La colla de les Cases Noves s'han imposat al concurs de Sitges, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges i RiBasRos. La millor disfressa del carnaval de Cunit ha estat la proposada per la colla Las Vecinitas, un premi que ha comptat amb el patrocini de l'Ajuntament de Cunit i Leonor Viçon. Pel que fa al concurs de la rua del Vendrell, patrocinat pel seu Ajuntament i per Centre de l'Opositor, la colla guanyadora ha estat el Carnaval d'Albinyana. El premi de Vilanova i la Geltrú, que ha comptat amb el patrocini d'Opticàlia Holandesa, ha estat aquest any per a la colla dels Llaguts, que s'ha fet amb el premi a la millor disfressa de l'Arrivo. A Santa Margarida i els Monjos, el premi a la millor colla de la rua ha estat per a la colla A&M El bosc Encantat. El premi ha comptat amb el suport de l'Ajuntament dels Monjos i Les Encantes.  El premi de Sant Pere de Ribes, patrocinat per l'Ajuntament, Cemo i Joan Ars Fotografía, ha tingut un any més dues categories per a les Roquetes i per a Ribes: la colla guanyadora a les Roquetes ha estat Que te veo i, a Ribes, la colla Mary Poppins. El premi de Cubelles, patrocinat per l'Ajuntament i Iris Art, ha estat per a la colla Carnavalera de Can Cucó. Per tancar el llistat de millors colles del carnaval del Penedès, el premi d'Olivella, patrocinat per l'Ajuntament del municipi i Centre Fuji Vilanova, ha estat per a la colla Els Trapillos.

Els 12 Carnestoltes Digitals es lliuraran el proper dissabte 6 d'abril a les 12 del migdia en un acte que reunirà les colles guanyadores al Molí del Foix. El mateix dia també es lliurarà el tercer premi Eix Carnaval a la millor iniciativa del Carnaval 2019.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré