Terra de Festivals

Node Garraf crea el segell Garraf Sona amb una quinzena de festivals de la comarca

El propòsit de Garraf Sona és aplegar l’oferta d’esdeveniments i activitats relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura, entre d’altres

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-04-2019 9:44 Lectures 1451
Una quinzena de festivals de la comarca creen el segell Garraf sona. Garraf sona

Una quinzena de festivals de la comarca creen el segell Garraf sona. Garraf sona

La Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes ha acollit la signatura del projecte “Garraf Sona”, iniciativa liderada per l’Agència de desenvolupament Node Garraf amb la presència de representants d'una quinzena de festivals i esdeveniments de la comarca.

En l’acte, acollit a la sala Celler de la Finca Mas Solers, s’ha fet la presentació de les principals accions del projecte Garraf Sona. Hi han participat representants del sector públic i privat, com els Concerts de Mitjanit, Cubelles Noir, El Tingladu, Feel Chill, Fes + Chapeau, Carpa Revolució, Festival Jardins Terramar, La Daurada, La Verema de Cubelles, Nowa Reggae, Secret Vida, Sitges Film Festival, Sons Solers, Temps de Vi i Vida Festival.  

El segell Garraf Sona proposa la posada en marxa i desenvolupament d’un programa per la promoció i la comunicació dels festivals que amb periodicitat regular i de manera estable es celebren a la comarca del Garraf.

El propòsit de Garraf Sona és aplegar l’oferta d’esdeveniments i activitats relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura, entre d’altres

En aquest sentit, la primera de les accions presentades ha esta el cartell que es col·locarà a diferents estacions de tren (Estació de Sants i Passeig de Gràcia – Línia R2)  i que recull el calendari d’esdeveniments sota el lema “Terra de Festivals”.

Per a la demarcació del Garraf la promoció conjunta de totes aquestes activitats vol propiciar una major atracció de públics i visitants, com també un major posicionament del territori en la vessant de turisme cultural en clau de festivals.

En acabar l’acte s’ha convidat a un vermut amenitzat amb una playlist segell “Garraf Sona”, ofert per Patates Piqué, col·laborador habitual d’algun dels festivals de la comarca.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans