Sisena edició

Jaume Ràfols i Isidre Ros (a títol pòstum) rebran els premis Castell de Subirats

Els premis volen donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats”

Redacció Subirats 29-04-2019 11:08 Lectures 1320
Jaume Ràfols i Isidre Ros, a títol pòstum rebran els premis Castell de Subirats. EIX

Jaume Ràfols i Isidre Ros, a títol pòstum rebran els premis Castell de Subirats. EIX

L’Ajuntament de Subirats lliura aquest diumenge els sisens Premis Castell de Subirats, uns guardons que neixen l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi. Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats”.

L’acte, que es durà a terme el 5 de maig a les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Sant Pau d’Ordal, s’iniciarà amb l’actuació musical de Jaume Arnella. A la mitja part es farà el lliurament dels Premis Castell de Subirats que enguany són per a Isidre Ros Soler, a títol pòstum, per la seva contribució al món associatiu cultural i a la recuperació del folklore popular al nucli d'Ordal, al municipi de Subirats i a la comarca; i per a Jaume Ràfols Fontanals, alcalde de Subirats i a tot el consistori elegit democràticament el dia 3 d'abril de 1979 després de 40 anys de règim feixista.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres