Dansara

717 alumnes de 16 escoles del Garraf han celebrat el Dia Internacional de la Dansa amb una ballada conjunta

El públic assistent a aquest esdeveniment va poder gaudir de diferents coreografies amb les músiques del Ball de Capgrossos de Sant Pere de Ribes o el ball de la Patum de Berga

Redacció Sant Pere de Ribes 01-05-2019 21:19 Lectures 1236
717 alumnes de 16 escoles del Garraf han celebrat el Dia Internacional de la Dansa amb una ballada conjunta. CC Garraf

717 alumnes de 16 escoles del Garraf han celebrat el Dia Internacional de la Dansa amb una ballada conjunta. CC Garraf

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, el passat 29 d’abril va tenir lloc una ballada conjunta d’alumnes d’escoles del Garraf participants al projecte Dansara. La celebració es va dur a terme al Pavelló poliesportiu de Ribes, amb la participació de 717 alumnes de 16 escoles de la comarca. 

El públic assistent a aquest esdeveniment va poder gaudir de diferents coreografies amb les músiques del Ball de Capgrossos de Sant Pere de Ribes o el ball de la Patum de Berga. L’espectacle va estar conduït per dansaires de la Companyia Factoria Mascaró i es va dur a terme en 3 sessions per tal d’acollir la gran afluència d’escoles i de públic, format per familiars dels infants. També es va comptar amb la presència de representants de les alcaldies i regidories d’Ensenyament dels municipis participants, que van agrair la implicació de les escoles, docents, alumnes i famílies en el projecte.

DANSARA és un projecte adreçat a alumnes de 2n o 3r de primària per a promocionar les seves habilitats rítmiques i artístiques mitjançant la dansa contemporània, d’una manera lúdica i creativa. Després d’un treball d’aprenentatge del repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, l’alumnat participa en una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània.

El projecte Dansara es va dur a terme per primer cop a Sant Pere de Ribes durant el passat curs escolar. Enguany, els ajuntaments de Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf, han ofert el projecte a tots els centres educatius de primària del seu territori. Hi han participat les següents escoles: Charlie Rivel, Vora del Mar, Mar i Cel, El Morsell, Santa Eulàlia, Les Roquetes, Mediterrània, Els Costerets, La Riera, El Pi, Les Parellades, Miquel Utrillo, Esteve Barrachina, Maria Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia de Sitges.  

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré