Jazz internacional

Madeleine Peyroux serà la cap de cartell del Vijazz Penedès 2019

El Vijazz se celebrarà del 5 al 7 de juliol a Vilafranca del Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 14-05-2019 19:49 Lectures 1884
Madeleine Peyroux serà la cap de cartell del Vijazz Penedès 2019. EIX

Madeleine Peyroux serà la cap de cartell del Vijazz Penedès 2019. EIX

El Banc Sabadell Vijazz Penedès, l’original fira de vins del Penedès maridada amb el millor jazz internacional, tindrà com a cap de cartell a la veu nord-americana Madeleine Peyroux. La 13a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol a Vilafranca del Penedès, s’inaugurarà amb l’actuació el divendres de Peyroux, que actuarà a l’icònic escenari de la plaça Jaume I de la Capital del Vi. Ho farà amb l’acompanyament del bateria, Graham Hawthorne, el baixista, Paul Frazier, el teclista, Andy Ezrin, i el guitarrista, Gregg Fine. Amb més de 22 anys de carrera musical i vuit discos publicats, “Madeleine Peyroux ha esdevingut una veu única i personal del jazz vocal del segle XXI”, segons destaca el director artístic del Vijazz, Pere Pons.

Elegància, sofisticació i eclecticisme defineixen la identitat de Madeleine Peyroux, una artista inquieta i exigent com poques. En l’apartat de referències es poden trobar fars tan il·lustres i contrastats com Billie Holiday, Edith Paiff, Leonard Cohen o Serge Gainsbourg, entre molts d’altres. Tot i haver nascut a la localitat nord-americana de Athens (Georgia), moltes temporades les va viure a Nova Orleans, ciutat on va néixer el seu pare i on ella va absorbir tot el jazz que es respira pels carrers de l’anomenada Crescent City.

Presentarà el seu darrer treball “Anthem”

El seu darrer disc “Anthem” és l’obra més ambiciosa de la seva carrera i la que aplega les múltiples facetes que defineixen la seva personalitat artística: compromís, sensibilitat i poètica. En aquesta nova col·laboració amb el productor Larry Klein, Peyroux mostra a cor obert la seva visió del món i de les relacions humanes. Tant per la seva qualitat i elegància com per la seva transversalitat les actuacions de Madeleine Peyroux tenen la capacitat de connectar amb el públic més divers, conciliar els seus gustos i no deixar indiferent a ningú.

La gran oportunitat per descobrir els millors vins i caves del Penedès

El Vijazz és la gran mostra de vins del Penedès i, juntament amb el festival de jazz, fan del primer cap de setmana de juliol, una data ineludible per visitar Vilafranca del Penedès. La fira comptarà amb una quarantena de cellers expositors i un gran nombre d’activitats paral·leles com ara tastos, maridatges, exposicions i un llarg programa d’activitats per gaudir de la cultura del vi i el jazz. La resta de concerts i programació del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019 s’anirà desvetllant properament.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No