Estrena especial

La directora Georgia Wyss presentarà a Sitges el film Mantra Sounds into Silence

La corrent enigmàtica dels cants mantra Kirtan i els seus beneficis per la ment, protagonitzen el film 'Mantra, sounds into silence' que arriba a la pantalla del Cinema Prado Sitges

Redacció Sitges 26-06-2019 9:28 Lectures 2281
La directora Georgia Wyss presentarà a Sitges el film Mantra Sounds into Silence. EIX

La directora Georgia Wyss presentarà a Sitges el film Mantra Sounds into Silence. EIX

La corrent enigmàtica dels cants mantra Kirtan i els seus beneficis per la ment, protagonitzen el film 'Mantra, sounds into silence' que arriba a la pantalla del Cinema Prado Sitges, el proper dijous, 4 de juliol a les 20:30 h de la ma de Cineclub Sitges. Una sessió que comptarà amb la presència de la directora de la pel·lícula Georgia Wyss i amb Kirtan (cants de mantra) al finalitzar la projecció.

Un viatge interior i al mateix temps, un moviment mundial, MANTRA. SOUNDS INTO SILENCE mostra com de efectius poden ser els sons harmoniosos en el nostre món sorollós de comunicació ininterrompuda.

A la recerca de concentració, comunitat i internet, milers de persones a tot el món estan recorrent a un antic tipus de reunió humana: el cant comunitari. Una de les formes d'aquest fenomen, l'anomenat 'Kirtan' implica cantar mantres. Originada a l'Índia, aquesta forma tradicional de cant es va utilitzar per primera vegada en occident com a fons musical per a les classes de ioga. Però el seu poder és tal que ara s'ha estès a un públic molt més ampli, fins al punt d'haver aconseguit nominacions als premis Grammy algunes de les seves estrelles com Deva Premal & Miten, Krishna Das, Snatam Kaur, Jai Uttal i Dave Stringer.

En concerts i festivals, així com en la vida quotidiana, i en llocs inusuals com la presó de San Quintín, prop de San Francisco ... MANTRA-SOUNDS INTO SILENCE mostra com el cant comunitari pot esfondrar els murs entre les persones i ajudar-les a trobar-se. Tot explicat a través d'imatges enlluernadores i música captivadora.

És una pel·lícula sense xerrameca esotèrica i plena d'entusiasme i passió per la vida dirigida per GEORGIA WYSS.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres