Caminem cap a Terramar

Continuen els actes del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019

Els dies 27, 28 i 29 de juny es programarà la inauguració de l'Itinerari poètic Caminem cap a Terramar , la peça del mes dedicada als Jardins de Terramar i la inauguració de l'Itinerari de les cases catalogades de Terramar, respectivament

Redacció Sitges 27-06-2019 8:44 Lectures 2316
Continuen els actes del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019. Ajuntament de Sitges

Continuen els actes del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019. Ajuntament de Sitges

El programa del Centenari de la Ciutat Jardí de Terramar organitza els dies 27, 28 i 29 de juny tres activitats vinculades a aquest projecte des d'un punt de vista poètic, arquitectònic i cultural.

Avui dijous 27 de juny tindrà lloc a les 20 hores l'acte d'inauguració de l’itinerari poètic Caminem cap a Terramar. El punt de sortida serà el Passeig Doctor Gaietà Benaprès a les 20 hores. A través d'aquest itinerari autònom, el públic podrà gaudir mentre passeja, al costat del mar, de diferents poesies seleccionades de la revista 'Terramar'. Aquest itinerari és un dels actes del centenari pensats per posar en valor la revista 'Terramar, revista d'arts, lletres i deports', que va actuar com a altaveu del gran projecte urbanístic, però també com a plataforma literària on Avantguardes i Noucentisme es reparteixen el protagonisme. Durant l’acte, les persones interessades podran adquirir a un preu de 20 euros el facsímil de la revista de Terramar que s’ha editat amb motiu del Centenari, una edició limitada, amb pròleg introductori de Vinyet Panyella.

Demà, 28 de juny, tindrà lloc la Peça del Mes ‘Els jardins de Terramar’ a càrrec de Maria Mercè Compte  les 19 hores a l'Hotel Melià Me Sitges Terramar. 

Divendres, 29 de juny,  se celebrarà l'acte d'inauguració de l'Itinerari de les cases catalogades de Terramar. Terramar: del Noucentimse al Moviment Modern (1919 - 1965). Aquest itinerari recull les cases catalogades de la zona de Terramar amb valors artístics, històrics i patrimonials. De manera autònoma i lúdica, el públic podrà identificar anys, arquitectes i localitzacions de totes aquelles cases tant característiques de Terramar.  La proposta arquitectònica compta amb la col·laboració de l'Associació de Propietaris de Terramar. 

L’exposició ‘Els arbres i els ocells alegren la vida’ reprèn la seva itinerància i arribarà el proper 14 de juliol, a les 5 de la tarda, a l’Autòdrom de Terramar. I amb motiu de la festivitat del Vinyet, el 5 d’agost, la mostra s’instal·larà a l’entorn del santuari.

El programa s’allargarà fins al 15 de setembre amb un ampli ventall d’activitats familiars i culturals. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres