Festa Major 2019

Tobogan d’aigua i festa Holi per tancar la Festa Major de les Roquetes

Enguany el tobogan serà doble i no està permès portar flotador o altres elements inflables propis, s’han d’utilitzar els que distribuirà l’organitzador

Redacció Sant Pere de Ribes 03-07-2019 10:01 Lectures 2243
Tobogan d’aigua i festa Holi per tancar la Festa Major de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Tobogan d’aigua i festa Holi per tancar la Festa Major de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

El tobogan d’aigua de 100 metres de llargada s’està convertint en tradició a les Roquetes. Serà el tercer any consecutiu que s’instal·là per la Festa Major de Sant Joan. Es localitzarà a la baixada del carrer Pau Claris, al costat de l’escola Les Roquetes i estarà en funcionament el dissabte 6 de juliol a partir de les 10.30 h. Enguany el tobogan serà doble i no està permès portar flotador o altres elements inflables propis, s’han d’utilitzar els que distribuirà l’organitzador, l’Associació de Festes de les Roquetes.

Més tard, a les 18 h, tindrà lloc la Super Festa Holi amenitzada pel DJ Guezzsound a l’esplanada del Centre Cívic l’Espai. Les bosses de pols de color es poden adquirir al Bar del Centre Cívic l’Espai o al local de l’Associació de Festes de les Roquetes.

Aquest cap de setmana també es podrà visitar l’Escape Room que ha organitzat la Rua Summer Carnaval en col·laboració amb l’Scaparium al Centre Cívic l’Espai i s’iniciarà l’engalanada de carrers per la celebració del carnaval d’estiu (el 12 al 14 de juliol). La decoració, a càrrec dels centres educatius de les Roquetes, es farà amb materials reciclats i plàstics per donar-los una segona vida i sensibilitzar a la població sobre la reutilització dels residus i la preservació del medi ambient. En aquest sentit, l’organització també implementarà la utilització de gots de plàstic reutilitzables durant els dies de festa.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres