Festa Major 2019

Els Diables de Cubelles estrenaran nous vestits aquesta festa major petita

L'artista Cesca Calaf ha estat l'encarregada de pintar un a un la nova indumentària

Redacció Cubelles 05-07-2019 20:38 Lectures 2714
Diables de Cubelles. Diables de Cubelles

Diables de Cubelles. Diables de Cubelles

Els Diables de Cubelles estrenaran nous vestits aquesta festa major petita. L'artista Cesca Calaf ha estat l'encarregada de pintar un a un la nova indumentària. Tot i que els primers contactes es van realitzar el 2018 i l'encàrrec no es va oficialitzar fins a mitjans d'any. Fins i tot, la colla dels Diables de Cubelles, van decidir ajornar un any més el canvi de vestuari, per tal que fos Cesca Calaf l'encarregada de la creació dels vestits. Artista reconeguda amb una llarga experiència en el món i la cultura del foc.

Tot i que la nova indumentària es presentarà la setmana abans del correfoc i es vol mantenir en secret (27 de juliol) l'artista ha explicat que la nova imatge dels Diables de Cubelles serà impactant i un trencament amb la vestimenta actual. Tots els vestits que han estat confeccionats a mà per la modista Marisa Castañeda, seran diferents i pintats a mà. També es recupera la figura de la Diablessa que acompanyarà al Llucifer.

En les pròximes setmanes la nova indumentària passarà pel taller de confecció un cop enllestida la pintura, per tal de rebre els darrers retocs. Els nous vestits s'estrenaran dins del correfoc de la festa major petita el 27 de juliol.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres