Festa Major 2019

Els Diables de Cubelles estrenaran nous vestits aquesta festa major petita

L'artista Cesca Calaf ha estat l'encarregada de pintar un a un la nova indumentària

Redacció Cubelles 05-07-2019 20:38 Lectures 2954
Diables de Cubelles. Diables de Cubelles

Diables de Cubelles. Diables de Cubelles

Els Diables de Cubelles estrenaran nous vestits aquesta festa major petita. L'artista Cesca Calaf ha estat l'encarregada de pintar un a un la nova indumentària. Tot i que els primers contactes es van realitzar el 2018 i l'encàrrec no es va oficialitzar fins a mitjans d'any. Fins i tot, la colla dels Diables de Cubelles, van decidir ajornar un any més el canvi de vestuari, per tal que fos Cesca Calaf l'encarregada de la creació dels vestits. Artista reconeguda amb una llarga experiència en el món i la cultura del foc.

Tot i que la nova indumentària es presentarà la setmana abans del correfoc i es vol mantenir en secret (27 de juliol) l'artista ha explicat que la nova imatge dels Diables de Cubelles serà impactant i un trencament amb la vestimenta actual. Tots els vestits que han estat confeccionats a mà per la modista Marisa Castañeda, seran diferents i pintats a mà. També es recupera la figura de la Diablessa que acompanyarà al Llucifer.

En les pròximes setmanes la nova indumentària passarà pel taller de confecció un cop enllestida la pintura, per tal de rebre els darrers retocs. Els nous vestits s'estrenaran dins del correfoc de la festa major petita el 27 de juliol.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres