Processó marinera

La Festa de la Mare de Déu del Carme recorda el passat mariner de Sitges

La Festa se celebrarà el proper 16 de juliol i té com a acte central la processó de les barques, que sortirà del Port d'Aiguadolç a les  20 hores al Port d’Aiguadolç

La Festa de la Mare de Déu del Carme recorda el passat mariner de Sitges. Ajuntament de Sitges

La Festa de la Mare de Déu del Carme recorda el passat mariner de Sitges. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Sitges rememorarà el seu passat mariner el proper  16 de juliol per celebrar la Festa de la Mare de Déu del Carme a Sitges i altres poblacions de la costa catalana en honor a la patrona dels pescadors. L'acte central d'aquesta festivitat tradicional i popular serà laprocessó de les barques que començarà des del Port d'Aiguadolç a partir de les vuit de la tarda. La Confraria de Pescadors de Sitges amb les seves barques acompanyaran la Verge juntament amb mariners, navegants, vilatans i turistes. Com marca la tradició, es farà una ofrena flora al mar davant del cementiri de Sant Sebastià en record dels pescadors i mariners difunts. 

En tornar al Port d'Aiguadolç, la festa continuarà amb una cantada d'havaneres a l'auditori. A la mitja part se servirà rom cremat per a tothom i es farà la hissada de la bandera blava atorgada aquest 2019 al Port d’Aiguadolç. Seguidament, continuarà la segona part del concert d'havaneres. 

El programa d'actes d'aquesta tradició religiosa s'obrirà al matí amb la missa en honor a la Mare de Déu del Carme que tindrà lloc a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla a les 11.00 hores. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local