Circ

El Circ Raluy Legacy, la màgia d’un espectacle de sempre i a l’avantguarda (vídeo)

La companyia estarà fins el 28 de juliol a Vilanova i la Geltrú proposant un viatge en el temps per a tots els públics

Bàrbara Scuderi Vilanova i la Geltrú 22-07-2019 16:25 Lectures 1270

El Circ és màgia i és espectacle. El Circ Raluy Legacy, conduit per una família d’artistes sempre vinculada al món del circ, estrenen el seu nou espectacle a Vilanova i la Geltrú fins el proper 28 de juliol, amb la presentació de la màgia, els equilibristes i la fantasia d’un circ de sempre amb les tècniques escèniques de més avantguarda. Una combinació perfecte.

La família Raluy, a més, permet als espectadors un passeig en el temps, amb una visita als les caravanes històriques que acullen també artistes i convidats, un bar i una biblioteca. Són caravanes anteriors a 1950 restaurades i en ús, que evoquen un temps en que el circ, com el llegat que manté viu el Circ Raluy, era i és un espectacle màgic per a totes les edats.

Els artistes, el mag, els equilibristes i acròbtes, la moderna posada en escena a nivell tècnic i el tracte són alguns dels seus trets fonamentals. És un circ i una família.

Són ja cinc generacions al capdavant de l’espectacle, sempre renovant-se per apropar al públic el millor de cada època de la mà de la joventut i de la veterani i una combinació màgica de talent amb artistes nacionals i internacionals.

L’ànima és Lluis Raluy, un poeta capaç d’arrencar un somriure a infants, joves i adults, amb enginy i fantasia. Al seu costat, les espectaculars germanes Niedzela i Emily Raluy, que han deixat els patins pel monocicle, fent gala del virtuosisme de la seva força i espectacularitat al centre de la pista.

Comicitat, malabars, il·lusionisme, transformisme i exercicis aeris, se sumen a una proposta que va més enllà del lleure. El circ, és una lliçó de reptes, d’il·lusions, de joc i de treball.

La preparació, els assajos, els viatges d’anada i tornada a cada ciutat, formen part dels secrets menys amagats d’una disciplina artística que es manté viva gràcies al públic i als qui ho fan possible. El Circ Raluy Legacy va més enllà i per mantenir actiu tot el llegat comparteix amb el públic l’experiència del circ a través de l’Hotel Raluy. Una caravana en que els visitants s’allotgen durant uns dies i comparteixen amb tota la família del circ la vivència, des de dins, de l’essència i els misteris d’una tradició que atrau a un públic familiar i també jove. La màgia està assegurada.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No