Recital de poesia

Nova cita dels Capvespres poètics & JAM

Redacció Sant Pere de Ribes 15-08-2019 18:33 Lectures 1633
Lídia Gazquez, Miquel Cartró i Mane Ferret. Eix

Lídia Gazquez, Miquel Cartró i Mane Ferret. Eix

Els Capvespres poètics & JAM, al Racó de la Carpa Revolució, a Sant Pere de Ribes, organitzat per Poesia and Jam, arriben a la tercera i última cita de l’estiu, el proper diumenge 18 d’agost, a les 20.30h. Els assistents podran gaudir d’un recital de poesia i relats eròtics a càrrec de Miquel Cartró i Lídia Gazquez, interpretats al costat de Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi amb la música i poesia de la cubana Mane Ferret.

El Cicle de Recitals de Poesia consisteix en tres sessions de poesia & jam. El tercer diumenge dels mesos d’estiu, a les set de la tarda. Són els Capvespres Poètics al Racó de la Carpa Revolució de Ribes. La iniciativa és fruit de la trobada de diferents poetes de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Ribes i Vilafranca del Penedès, amb l’objectiu de crear un espai viu dedicat a la poesia, en que es presenten poemaris de les autores i autors convidats, amb acompanyament musical i un espai de micro obert per tothom que vulgui participar amb poemes propis o d’altres poetes.

Miquel Cartró s’ha especialitzat en poesia eròtica i ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Ha publicat dos poemaris eròtics “Amb la amarina als ulls” i “Festí” a l’editorial Neopàtria.

Lídia Gázquez presenta en aquest Capvespre una selecció de poesies al costat del relat eròtic que recitaran Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi. Tota una oportunitat per gaudir d’una forma inèdita del talent de Lídia Gázquez a través dels seus versos i narracions. Tres veus i literatura en veu alta.

Mane Ferret, Manelic, és compositora, escriptora i poeta cubana que posarà la música i a més recitarà una selecció de la seva poesia. Guardonada en diverses ocasions a Cuba, ha publicat llibres, treballs discogràfics i ha estudiat i interpretat la diversitat del folklore llatinoamericà, del que n’és a més, una destacada figura. Torna a Ribes com a guitarrista i poeta per tancar el cicle dels capvespres poètics al Racó.


Diumenge 18 d’agost, a les 20.30h
Carpa Revolució (carrer Major, 110 de Sant Pere de Ribes)
Organitza: Poesia&Jam i Fes+Chapeau

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No