Bodegues Torres

El Globus Sonda de TV3 s'enlaira aquest dissabte des de Vilafranca del Penedès

El programa, rodat al Penedès, s'emetrà per TV3 a les 20:05, just abans del Telenotícies Vespre

En aquest novè capítol, rodat a Vilafranca del Penedès, acompanyarà al Francesc Mauri un dels homes que més hi entén de vi d’aquest país, Miguel Torres

Redacció Vilafranca del Penedès 10-09-2019 9:42 Lectures 3705
El Globus Sonda de TV3 s'enlaira aquest dissabte des de Vilafranca del Penedès. TV3

El Globus Sonda de TV3 s'enlaira aquest dissabte des de Vilafranca del Penedès. TV3

El programa Globus Sonda TV3 s'enlairarà el dissabte vinent 14 de setembre des de Vilafranca i es podrà veure per TV3 a partir de les 20.05 h. Sobrevolarem les vinyes del Penedès amb Miguel Torres, president de Bodegues Torres, com a convidat principal acompanyant al Francesc Mauri sobre el globus i amb un convidat sorpresa molt proper a ell acompanyant la Candela Figueras en el cotxe de seguiment.

Globus Sonda és un programa de televisió pensat, creat i produït per l'agència de comunicació igualadina Boxcom. Es tracta d'un programa que gira al voltant d'entrevistes personals dalt d'un globus a personatges de rellevància mediàtica, esportiva i social, conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueres com a co-presentadora del format.

En aquest novè capítol, rodat a Vilafranca del Penedès, acompanyarà al Francesc Mauri un dels homes que més hi entén de vi d’aquest país. Estem parlant de Miguel Torres, president de Bodegues Torres, quarta generació familiar en l’elaboració de vins. També presideix la Federació Espanyola del Vi i, a més, és un home preocupat pel medi ambient i ocupat en la lluita contra el canvi climàtic.  Avui el Globus Sonda s’enlairarà de Vilafranca, al vell mig de les seves vinyes.

El programa del proper dissabte es va rodar, com hem dit, en un plató molt especial i és que veure el paisatge vitivinícola del Penedès des de l’aire és realment màgic. Sobrevolarem una terra pintada de masies, barris i antics castells que ens parlen del caràcter d’aquesta zona. El Penedès és una de les regions de vi més rellevants a nivell nacional, tant per la superfície de vinyes, com pel volum de producció i facturació com pel nombre de cellers. Però a més, el Penedès és la destinació vitivinícola més visitada pels amants de l’enoturisme, amb xifres de visites equiparables a altres zones vinícoles amb fama mundial com són la Rioja i Xerès.

En aquest entorn inigualable, el programa mostrarà als espectadors la zona de Vilafranca i els seus voltants, passant per escenaris emblemàtics com les extenses vinyes o el Castellot, una fortificació de finals del segle X i inicis de l’XI que va tenir com a missió principal, servir de guaita i defensa del territori durant l’alta Edat Mitjana.

I anirà més enllà, ja que Globus Sonda és en essència un aparador per descobrir zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat, diferent i únic. Dalt d'un globus les coses es veuen diferents, i en aquest cas, el programa també centrarà l'atenció en la cultura vitivinícola de la zona del Penedès, amb imatges aèries de les vinyes i les masies de la zona.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No