Cal Noi-Noi

Els Xicots de Vilafranca recullen 700 euros per al projecte solidari del pallasso Òscar Navarro i per Ampert

Pel que fa als castells, la colla vilafranquina està començant la preparació d’aquest darrer tram de la temporada, on els esperen un total de 6 actuacions

Redacció Vilafranca del Penedès 23-09-2019 17:59 Lectures 1314
Els Xicots de Vilafranca recullen 700 euros per al projecte solidari del pallasso Òscar Navarro i per Ampert. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca recullen 700 euros per al projecte solidari del pallasso Òscar Navarro i per Ampert. Xicots de Vilafranca

Aquest passat divendres els Xicots de Vilafranca van fer un assaig solidari dedicat a tancar la campanya de recaptació que s’ha fet entre els membres de la colla i el bar del local social, per donar suport al projecte solidari del pallasso Oscar Navarro, “Anskari”, que aquest proper mes viatjarà a Moçambic. La colla ha pogut recaptar un total de 400 euros. 

L’entrega d’aquesta recaptació es farà el proper dilluns dia 30 de setembre, a les 18’30h. a Cal Noi-Noi, juntament amb una segona iniciativa, que la colla va iniciar l’any 2018, aquesta destinada a Ampert, l’associació contra el càncer, i que ha finalitzat també aquesta setmana, aconseguint un total de 300 euros.

Pel que fa als castells, la colla vilafranquina està començant la preparació d’aquest darrer tram de la temporada, on els esperen un total de 6 actuacions, la primera aquest proper dissabte a la tarda a Sitges, on volen tornar-hi amb els castells de 8 pisos, acompanyats per la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges, i els Castellers de Vilaseca.

Les altres cinc actuacions que els Xicots tenen entre octubre i novembre són a Torredembarra, Bellprat –diada femenina-, Sitges, Vilafranca -Diada del Roser- i Granollers.

Aquesta setmana els assajos de dimecres i divendres, definiran els castells que es portaran dissabte a la població del Garraf, però també son dos assajos molt importants per començar a encarar els darrers reptes de la temporada. Els Xicots recorden els horaris dels assajos generals, dimecres a les 21h. i divendres a partir de les 22h, ambdós dies, amb els assajos previs de canalla.

Finalment destacar que el dissabte a la nit més d’una trentena de Xicots i Xicotes van participar en la 26a. edició del Sopar de mans altes, que va tenir enguany com a convidat d’honor al periodista vilafranquí Josep Mª Soler, i es va anomenar mà alta de l’any a Eva Merchan.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No