Microteatre

Torna a Gelida el projecte Píndoles, un teatre breu en espais vius

Una nova edició arriba amb tres històries presentades de forma diferent en tres espais del municipi

Redacció Gelida 24-09-2019 11:23 Lectures 2982
Torna a Gelida el projecte Píndoles, un teatre breu en espais vius. Ajuntament de Gelida

Torna a Gelida el projecte Píndoles, un teatre breu en espais vius. Ajuntament de Gelida

Aquest dissabte 28 de setembre la Píndoles arriba a Gelida per sorprendre els espectadors amb tres nous relats curts de microteatre. En aquesta ocasió, Píndoles ens proposa un circuit teatral itinerant per diferents espais singulars del municipi amb Happy birthday, Jamie Love, On la tempesta deixà una pau intensa i Tot inclòs.

Happy birthday, Jamie Love en parla d'un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla.

On la tempesta deixà una pau intensa relata la vida i obra del poeta lleidatà Marius Torres a través dels seus punyents poemes i de diferents cartes destinades al seu cercle reduït d'amistats i família. És un espectacle multidisciplinari amb la paraula, música i teatre-dansa que ens ajuda a entendre el món interior del protagonista.

Tot inclòs ens explica la història d'un matrimoni que gaudeix feliçment d'un dia de vacances a la platja fins que arriben uns visitants inesperats.

Píndoles juga amb l'espai, apostant pel "teatre fora del teatre", en espais poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l'experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única.

El punt de trobada és a la Plaça de la Vila a les 19h. Les entrades són 10€ anticipades, a www.gelidaescultura.cat, Ajuntament de Gelida o Àgora Vins&Copes. O 12€ a taquilla des d'1 hora abans de l'inici.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No