CLÀSSICAMPERT

La sisena edició del MUSiCVEU aixecarà el teló el 27 d’octubre amb el concert Clàssicampert

El Festival ha treballat per poder oferir una programació de 10 espectacles de gran nivell i d'estils diversos, així com un taller de Gòspel a càrrec del mestre Bazil Meade

Redacció Vilafranca del Penedès 24-09-2019 16:47 Lectures 2223
La sisena edició del MUSiCVEU aixecarà el teló el 27 d’octubre amb el concert Clàssicampert. EIX

La sisena edició del MUSiCVEU aixecarà el teló el 27 d’octubre amb el concert Clàssicampert. EIX

La nova edició del MUSiCVEU arrancarà el diumenge 27 d’octubre amb el concert solidari CLÀSSICAMPERT, que tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer. MUSiCVEU organitzat per la Fundació Pinnae continua amb la seva vessant solidària destinant enguany la recaptació a l’associació AMPERT  “Mai no caminaràs sol”,  que invertirà la dotació a la millora de qualitat del malalt oncològic, oferint un ampli servei de transport i d'acompanyament. El Festival ha treballat per poder oferir una programació de 10 espectacles de gran nivell i d'estils diversos, així com un taller de Gòspel a càrrec del mestre Bazil Meade.

El Festival tindrà una durada de 7 mesos des del concert solidari inaugural CLÀSSICAMPERT que tindrà lloc a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer. La seva clausura, serà el 19 d'abril del 2020 amb el grup LES ANXOVETES, Havanera i cançó de taverna.

Els assistents podran gaudir d’una gran diversitat de ritmes, com és el Gòspel, el Jazz, l'opera, la cançó popular, la clàssica  i com a novetat en aquesta edició hi haurà una actuació de teatre molt especial.

Un bon exemple d'aquesta varietat d'estils que engloba el Festival són els concerts que oferirà el grup LES SOMMELIERS (10 de novembre), una formació de cinc noies guanyadores del  premi Miquel Martí i Pol 2018 promogut per Lluís Llach, el QUARTET MÈLT (15 de desembre), grup format per quatre joves, molt coneguts arran de la seva participació en el concurs musical de TV3 Oh Happy Day, o l’obra de teatre LA PLAÇA DEL DIAMANT, teatre de la Cia. Mea Culpa, (9 de febrer), etc.

Com a clausura del Festival el 19 d'abril actuaran LES ANXOVETES (Havanera i cançó de taverna), que vindran des de l'Empordà, que repeteixen arrel de l’èxit i ovació del públic en la passada en l’edició.

Cal destacar que en aquesta edició el Festival comptarà novament amb l'actuació del magnífic Bazil Meade, director de The London Community Gospel Choir, que actuarà junt amb la solista Annie B el dia 26 de gener del 2020. El mateix cap de setmana, en Meade organitzarà un únic taller de Gòspel, el dissabte dia 25 de gener (de 11 a 14 i de 16 a 18 h) estarà obert a tots els aficionats al cant Gòspel o cant coral i serà impartit pel mateix Bazil Meade, director del Cor. El preu d'aquesta activitat serà de 25€.

Moltes són les raons per considerar que el MUSiCVEU és un Festival amb un segell molt particular i gràcies a això s'ha anat consolidant al llarg de les cinc edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès i que ha aplegat milers de persones de públic. Des de l'edició del 2017, el Festival organitzat per la Fundació Pinnae, va afegir un vessant solidari que aquest any tindrà continuïtat amb el lliurament de la recaptació a l'entitat social AMPERT "mai no caminaràs sol", que treballa per la millora de qualitat del malalt oncològic, oferint un ampli servei de transport i d'acompanyament.

Un altre dels punts característics del Festival és el que podríem anomenar "el tercer temps" en què artistes i públic tenen la magnífica oportunitat de trobar-se i conversar en acabar els concerts amb un tast de catànies i copa de vi.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No