Castells a Amèrica

Els Castellers de Vilafranca participaran a la San Francisco Catalan Week

Els verds, des que el 1973 van actuar a París, han realitzan més de 180 actuacions fora del país, però aquesta és la sisena fora d’Europa

Redacció Vilafranca del Penedès 30-09-2019 14:35 Lectures 1926
Els Castellers de Vilafranca participaran a la San Francisco Catalan Week. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca participaran a la San Francisco Catalan Week. Castellers de Vilafranca

El proper dilluns 7 d’octubre una expedició de 184 castellers viatjarà als Estats Units per participar a la primera San Francisco Catalan Week. Una setmana catalana organitzada conjuntament amb el Casal Català Bay Area i del Nord Califòrnia que portarà els castells per primer cop a la costa oest dels Estats Units d’Amèrica. Des de les Bodegues Marimar Estate de la família Torres, fins a les més prestigioses universtiats de la zona podran viure la cultura de catalana de la mà dels Castellers de Vilafranca.

Els verds, des que el 1973 actuessin a París, han realitzan més de 180 actuacions fora del país, però aquesta és tot just sisena ocasió que els Castellers de Vilafranca porten els castells fora d’Europa, després de les expedicions a Santiago de Xile (2008), Valparaíso (2010), Mumbai (2011), Nova York (2012) i Xangai (2015). Aquí podeu veure el detall de totes les actuacions internacionals efectuades per la colla.

L’expedició compta el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Generaliat de Catalunya, Família Torres, l’Agència Catalana de Turisme, Autocars Penedès, a banda dels patrocinadors habituals de la colla: La Xarxa, DO Penedès, Banc de Sabadell, Obra Social ‘La Caixa’, Oriol Rossell, Vallformosa, Família Torres, Àltima, El Bandarra, Construccions Munné, Cal Blay, Mas Tinell i Sia Biosca.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres