Gira californiana

Els Castellers de Vilafranca tanquen la 'San Francisco Catalan Week' amb una actuació a Atherton

Els Verds ja van actuar el dijous a la pista dels Golden State Warriors, subcampions de l'NBA

ACN Vilafranca del Penedès 13-10-2019 20:25 Lectures 1505

Els Castellers de Vilafranca han tancat aquest diumenge la 'San Francisco Catalan Week' amb una actuació a Atherton, Califòrnia. Durant l'acte central a la ciutat estatunidenca els Verds han descarregat castells com el 3 de 7, el 4 de 8, el 10 de 7 o 4 pilars de 4, entre altres. "Els catalans de la Badia de San Francisco ens han fet sentir com a casa! Esperem que la nostra presència a Califòrnia us hagi portat un tros de Catalunya als Estats Units", han escrit al seu compte de Twitter. El passat dijous els Castellers de Vilafranca ja van actuar a la pista dels Golden State Warriors, subcampions de l'NBA, on van desplegar una bandera nord-americana i una estelada. La delegació del Govern als Estats Units i al Canadà ha volgut felicitar amb un missatge a Twitter a la colla per la seva "setmana extraordinària" a Califòrnia.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament