Fundació Pinnae

MUSiCVEU Festival estrena web

MUSiCVEU Festival és un cicle d'espectacles solidari organitzat per la Fundació Pinnae que enguany destina una part de la seva recaptació a l'associació AMPERT Mai no caminaràs sol

Redacció Vilafranca del Penedès 04-10-2019 11:26 Lectures 586
MUSiCVEU Festival estrena web. EIX

MUSiCVEU Festival estrena web. EIX

Vilafranca del Penedès 1 d'octubre del 2019 - Nova web, nova aparença, molt visual i entenedora, www.musicveu.cat proporciona tota la informació detallada del programa, compta amb una navegació molt moderna i intuïtiva que facilitarà arribar als diferents continguts.

Així és la nova web de MUSiCVEU, el principal canal de comunicació del Festival que permetrà al públic accedir d'una manera àgil i ràpida a la informació de cada concert, fotografies, vídeos, compartir a les xarxes socials i també compta amb un enllaç per accedir a la compra d'entrades.

Durant aquests set intensos mesos el web s'anirà nodrint amb les notícies que vagin succeint durant la celebració del Festival i serà el canal principal per estar al dia de les publicacions i altre material informatiu que, també es compartiran a través de les diferents xarxes socials de MUSiCVEU.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres