Cinema fantàstic

Nikolaj Coster-Waldau, a Sitges: "'Joc de trons' ha estat una feina més"

El popular actor que va interpretar Jaime Lannister a la sèrie presenta a Sitges 'Suicide tourist'

ACN/ Pere Francesch/ Violeta Gumà Sitges 04-10-2019 14:08 Lectures 2439
L'actor Nikolaj Coster-Waldau, protagonista de 'Suicide tourist', al Festival de cinema de Sitges. ACN

L'actor Nikolaj Coster-Waldau, protagonista de 'Suicide tourist', al Festival de cinema de Sitges. ACN

Nikolaj Coster-Waldau, popular per interpretar a Jaime Lannister a 'Joc de trons', ha presentat aquest dijous al Festival de cinema de Sitges la pel·lícula que 'Suicide tourist' que ell protagonitza. "'Joc de trons' ha estat una feina més", ha assegurat l'actor. La roda de premsa ha girat al voltant del nou film que protagonitza i que està dirigit Jonas Alexander Arnby. Coster-Waldau ha assenyalat que la pel·lícula tracta sobre acceptar que no es té control sobre la vida i aquesta és la seva bellesa, fins i tot quan es produeix una situació "tràgica" com la que viu el protagonista del film. "El més important és que has de confiar en l'amor al final de tot", ha dit l'actor.

En Max, interpretat per Nikolaj Coster-Waldau, és un detectiu d'una agència d'assegurances que està investigant la desaparició de l'Arthur. En Max emprèn un viatge llarg i misteriós al clandestí Hotel Aurora, una institució secreta especialitzada en elaborar fantasies al voltant del suïcidi assistit. La seva investigació mostra una realitat inquietant i enmig de la seva pròpia crisi existencial, Max comença a qüestionar-se la seva pròpia percepció de la realitat.

Nikolaj Coster-Waldau ha explicat que a l'interpretar el personatge ha intentat trobar la seva veritat i fer-ho el millor possible. "A qualsevol pel·lícula intentes trobar la veritat de la història". L'actor ha admès que li va interessar molt el guió quan el va llegir i no tenia res a veure que fos danesa, europea o nord-americana, sinó que simplement li va agradar. De fet, ha indicat que era molt diferent respecte els papers que ha interpretat fins ara com haver-se posat a la pell d'un gàngster a Estats Units. "El que més m'atrau són les bones històries".

El director de la pel·lícula, Jonas Alexander Arnby, ha volgut deixar clar que no és un film només sobre el suïcidi, sinó sobre la vida, l'amor i la mort, però no específicament sobre el suïcidi, que és un esdeveniment tràgic que apareix al film. Coster-Waldau ha assenyalat que la pel·lícula tracta sobre acceptar que no tenim control sobre la vida i aquesta és la seva bellesa, fins i tot i quan es produeix una situació tràgica com la del protagonista del film i el més important és que has de confiar en l'amor al de tot.

Preguntat per la seva participació a 'Joc de trons', l'actor, que interpretava Jamie Lannister i que va estar present a totes les temporades, ha destacat que és fantàstic que la sèrie hagi sigut coneguda mundialment, però ha recalcat que per a ell, tot i estar molt agraït, és "una feina més".

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres