Cinema fantàstic

El Festival de Sitges assoleix el tercer any consecutiu de major recaptació de la seva història

El certamen fa un balanç molt positiu de la seva 52a edició, celebrada entre el 3 i el 13 d’octubre

Redacció Sitges 22-10-2019 13:08 Lectures 2010
El Festival de Sitges assoleix el tercer any consecutiu de major recaptació de la seva història. Festival de Sitges

El Festival de Sitges assoleix el tercer any consecutiu de major recaptació de la seva història. Festival de Sitges

Sitges 2019 va acomiadar fa una setmana una edició que ha mantingut les bones xifres dels anys anteriors i que confirma l’excel·lent estat actual del cinema fantàstic. L’organització ja comença a posar fil a l’agulla de la propera edició, que es durà a terme del 8 al 18 d’octubre de 2020.

Les 66.278 entrades venudes suposen el tercer millor registre en la història del Festival, situant la recaptació final del Festival en 707.502 euros. En el rànquing de films més demandats pel públic s’han situat finalment The Lighthouse, Noche de bodas (Ready or Not), The Lodge, Color Out of Space o la guanyadora El hoyo.

Sitges 2019 ha programat prop de 300 llargmetratges i curtmetratges; més de vint activitats destinades a la indústria, i ha comptat amb més de 300 convidats arribats de tots els punts del planeta.

La directora general de la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Mònica Garcia Massagué, valora molt positivament aquestes xifres: “El balanç final demostra l’amor pel cinema fantàstic que ens mostra any rere any el públic de Sitges, que ha respost amb entusiasme a una programació original. Per la seva banda, la indústria cinematogràfica ha reiterat també la seva cita anual amb Sitges, fent honor a la seva reputació d’excepcional espai per a networking i descobriment de nous talents”.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No