Festival de cinema de Sitges

Els zombis s'apoderen de nou dels carrers de Sitges

El director de cinema Charles Band dona el tret de sortida a la Sitges Zombie Walk

ACN/ Pere Francesch Sitges 06-10-2019 10:59 Lectures 1491
Sitges Zombie Walk. Els zombis s'apoderen de nou dels carrers de Sitges. ACN

Sitges Zombie Walk. Els zombis s'apoderen de nou dels carrers de Sitges. ACN

Els zombis s'han tornat a apoderar dels carrers de la ciutat de Sitges com ja es tradició en el marc del Festival de cinema. La Sitges Zombie Walk ha arrencat aquest dissabte amb desenes de persones disfressades de zombis que han recorregut els carrers de Sitges des de de l'ermita de Sant Sebastià. El tret de sortida l'ha donat a les vuit de la tarda el productor i director de cinema nord-americà Charles Band, qui rebrà el Premi Màquina del Temps. Des de les dotze del migdia, desenes de persones han començat a maquillar-se després d'aconseguir un tiquet gratuït, a la platja de Sant Sebastià fins les set de la tarda. Està programat també un concert a les onze de la nit de Motorzombis.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres