MUSiCVEU

Més de 160 persones assisteixen al Clàssicampert 2019

La recaptació va ser de 1.485 euros, que serviran per a donar continuïtat al projecte de l’associació Ampert

Redacció Vilafranca del Penedès 07-11-2019 10:14 Lectures 3557
Més de 160 persones assisteixen al Clàssicampert 2019. EIX

Més de 160 persones assisteixen al Clàssicampert 2019. EIX

El passat diumenge 27 d’octubre, l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca va acollir la 9a edició del Clàssicampert, concert solidari de música clàssica en benefici d’Ampert. Enguany s’ha inclòs dins del MUSiCVEU Festival que organitza la Fundació Pinnae.

En aquesta ocasió es va gaudir de les actuacions del Jonatan Carbó, Christina Koch, Jordi Mestres, Montse Ríos, Carmina Font, Cor Kandenit, Sergi Raya i Aida Ortiz. La presentació va anar a càrrec del Carles Fernández.

En la 9a edició, 162 persones van assistir al concert i la recaptació va ser de 1.485 €, que serviran per a donar continuïtat al projecte de l’associació.

L’acte va comptar amb el patrocini de la Fundació Pinnae i de la Fundació Pro Penedès, i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Escola municipal de música Mª Dolors Calvet, l’estudi Pagà Disseny i del fotògraf vilafranquí Jordi Sueiro.

 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No