Locatelli

La Camerata Penedès s’estrena com a orquestra resident a l’Auditori de Vilafranca amb el Magnificat de Bach

La Camerata Penedès inicia etapa i oferirà un repertori ben especial amb l’himne cristià més conegut de la història

La Camerata Penedès s’estrena com a orquestra resident a l’Auditori de Vilafranca amb el Magnificat de Bach. Ajuntament de Vilafranca

La Camerata Penedès s’estrena com a orquestra resident a l’Auditori de Vilafranca amb el Magnificat de Bach. Ajuntament de Vilafranca

Aquest diumenge 9 de febrer, a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb El Magnificat de Bach amb la Camerata Penedès i la Polifònica de Vilafranca. La Camerata Penedès inicia etapa i ens ofereix un repertori ben especial.

Locatelli ens farà viure la desesperació d’Ariadna, filla de Minos i Pasífae, quan veu que el seu estimadíssim Teseu l’ha abandonada en una illa, sola, mentre la seva germana i ell marxen amb vaixell a viure el seu amor lluny d’ella. El dramatisme i expressivitat de Il Pianto d’Arianna ens endinsarà en aquesta vetllada plena de contrastos.

La battaglia de H.F. Biber farà un homenatge directe al Penedès, obra dedicada a Bacchus, deu del vi, de les vinyes i de la disbauxa. En aquesta batalla Biber va incloure recursos instrumentals realment innovadors a la seva època que després van esdevenir més habituals. Poseu-hi atenció a veure si alguna cosa us sorprèn al llarg de tota la batalla! Una peça que ens ofereix dramatisme, alegria i absurd a parts iguals.

La Polifònica s’hi afegirà per tancar el concert amb la cirereta del pastís: El Magnificat. Una de les obres corals cabdals del mestre J.S. Bach que juntament amb la Missa en si menor, és de les poques obres del compositor basades en un text llatí.

La Camerata Penedes és l’orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca i implica ser l’espai d’assaig i d’estrena del concerts de la Camerata Penedès. L’objectiu és generar sinergies entre les escoles de música de Vilafranca i l’orquestra, tot creant un teixit musical i pedagògic. Un projecte artístic que és una oportunitat de fer música de cambra en gran format i que es construeix en base a tres raons: la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació i el vincle personal entre els músics.


Programa del concert:

- P.A. Locatelli:  Il Pianto d'Arianna, op.7 nº6

- H. Biber:  La Battaglia

- J.S. Bach: Magnificat, BWV 243

Fitxa artística:

Direcció Pep Prats

Camerata Penedès

Polifònica de Vilafranca

Ulrike Haller (soprano)

Marta Cordomí (mezzo)

Jorge J. Morata (tenor)

German de la Riva (baix)

Localitats: 460 numerades

Durada: 1h

Per saber-ne més!

Concert amb el segell com a casa.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!