Alerta sanitària

Es fa viral la resposta de l'Ajuntament de Vilanova a Facebook per un dubte sobre el coronavirus

La publicació de les recomanacions per a la detecció de casos de coronavirus i per evitar el contagi ha generat tota mena de consultes al consistori i algunes les han respost amb humor i ironia

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-03-2020 10:14 Lectures 9041
Es fa viral la resposta de l'Ajuntament de Vilanova a Facebook per un dubte sobre el coronavirus. EIX

Es fa viral la resposta de l'Ajuntament de Vilanova a Facebook per un dubte sobre el coronavirus. EIX

La detecció del primer cas de coronavirus a Vilanova i la Geltrú ha revolucionat les xarxes socials en les darrers dies. La por i la inquietud davant de la malaltia i el fet que el positiu hagi obligat a tancat unes oficines municipals ha fet l'Ajuntament hagi doblat en les darreres hores els seus esforços comunicatius per atendre les demandes ciutadanes d'informació.

Precisament una d'aquestes comunicacions ha generat desenes de comentaris a les xarxes i una de les respostes de l'Ajuntament ja s'ha viralitzat. La publicació concreta és la dels consells i recomanacions a la ciutadania per actuar davant d'aquesta nova malaltia. Un dels usuaris de la xarxa deixar una pregunta: "Y para toda la gente que no habla catalán?". La resposta de l'Ajuntament ha estat aplaudida i criticada per molts i s'ha viralitzat aquesta passada nit a totes les xarxes socials: "pels que no parlen en català es exactament igual". Després del ressó a les xarxes, l'Ajuntament ha eliminat el comentari.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres