Lleure a casa

El Circ Raluy Legacy per primera vegada a casa teva

El Circ Raluy Legacy ha posat en marxa #RaluyLegacyEnCasa, una proposta mitjançant la qual, tot aquell que vulgui, podrà reviure, des de casa seva, l’espectacle de la temporada passada

Per veure-ho, només s’hauran de connectar a la pàgina de Facebook del circ Facebook.com/circoraluy , el dissabte 21 a les 18:00h

El Circ Raluy Legacy per primera vegada a casa teva. Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy per primera vegada a casa teva. Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy, amb l'objectiu de fer més suportable el confinament a causa de l'expansió del Coronavirus, ha posat en marxa #RaluyLegacyEnCasa. Una proposta mitjançant la qual, el dissabte 21, tot aquell que vulgui, podrà reviure l’espectacle de la temporada passada des de casa. Per primer cop, el Circ ensenyarà com va ser aquest espectacle que van gaudir en directe més de 500.000 persones. “Un espectacle per adults que cap criatura s’hauria de perdre”

"D’aquesta manera volem mantenir l'esperit i la il·lusió del circ i fer una mica més suportable la situació de confinament. Ens hauria agradat fer un directe amb part de l'espectacle actual, però la mesures de seguretat sanitària i el respecte i compromís amb els professionals de sanitat ens impedeixen córrer cap mena de risc addicional" comenten les germanes Louisa i Kerry Raluy, directores del circ.

Totes les persones que el vulguin veure, només hauran de connectar-se a la pàgina de Facebook del circ Facebook.com/circoraluy el dissabte 21 a les 18:00 h, preparar crispetes, apagar els llums i deixar que comenci l’espectacle!

El Circ Raluy Legacy no descarta anar repetint altres experiències com aquesta en els propers dies, amb la intenció d’estar al costat del famílies i també dels afectats.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!