Carnaval 2020

Vilanova vol recordar avui el carnaval fent sonar el Turuta a les 12 del migdia des dels balcons

La FAC ha llençat la proposta a les xarxes per recordar que fa un mes la ciutat vivia una de les festes més grans i multitudinàries del seu caledari

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-03-2020 8:44 Lectures 3261

Vilanova i la Geltrú vol recordar avui el carnaval fent sonar el Turuta a les 12 del migdia des dels balcons i les finestres de tota la ciutat. La Federació d'Associacions del Carnaval (FAC) ha llençat la proposta a les xarxes per recordar que fa un mes la ciutat vivia una de les festes més grans i multitudinàries del seu calendari: "Fa quasi un mes que Vilanova i la Geltrú feia unes de les festes més grans i ara hi som tots a casa. Per això a les 12 del migdia hem de recordar qui és Vilanova i els seus vilanovins i vilanovines. I així també agraïm l'esforç que tot el personal d'emergència està fent per aquesta gran ciutat".

La iniciativa ha tingut una bona rebuda a les xarxes socials. De fet, l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat s'ha sumat i proposa interpretar en directe el Turuta a tots aquells amants de la música. (Aquí podeu descarregar la partitura)

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres