Carnaval 2020

El Turuta treu Vilanova als balcons per alleugerir el confinament

La iniciativa de la FAC s'ha escampat per tota la ciutat i molts s'han animat a treure mantons i banderes als balcons per recordar que fa un mes era carnaval

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-03-2020 12:57 Lectures 1786
El Turuta treu Vilanova als balcons per alleugerir el confinament. EIX

El Turuta treu Vilanova als balcons per alleugerir el confinament. EIX

 

El Turuta, la composició més emblemàtica per al Carnaval de Vilanova i la Geltrú, ha aconseguit fer un parèntesi en la monotonia diària del confinament i ha tret a centenars de persones als balcons per recordar que justament fa un mes la ciutat vivia la festa més multitudinària del seu calendari. La iniciativa que va fer ahir al vespre la FAC a través de les xarxes s'ha escampat per tota la ciutat i molts s'han animat a treure mantons i banderes als seus balcons.

Per alleugerir el confinament, la Federació d'Associacions del Carnaval (FAC) havia llençat la proposta a les xarxes "també per agrair l'esforç que tot el personal d'emergència està fent per aquesta gran ciutat".

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres