Crisi del coronavirus

L’organització i l’Ajuntament han decidit ajornar el Festival Jardins de Terramar

S’acorda posposar l’edició d’aquest 2020 a causa de la crisi sanitària del coronavirus i la greu afectació que està provocant al sector cultural, però ja es treballa per a l’edició del 2021

Redacció Sitges 24-03-2020 12:57 Lectures 1236

Davant la crisi del coronavirus, l’organització del Festival Jardins de Terramar juntament amb l’Ajuntament de Sitges han decidit posposar l’edició d’enguany del certamen musical i ajornar-lo per al 2021. El certamen, que havia de celebrar-se inicialment del 24 de juliol al 14 d’agost als Jardins de Terramar, finalment s’ajorna davant la situació actual d’incertesa a l’hora de poder executar-lo amb les mínimes garanties.

L’Ajuntament va convocar el febrer passat un procediment públic per determinar l’organització d’un festival de música d’estiu a Sitges durant aquest any 2020. El procediment es va resoldre a principis de març a favor de l’empresa Terra Music & Events, quan es va avaluar l’única proposta que es va presentar al concurs sota els principis d’objectivitat, publicitat i igualtat de tots els interessats en un procediment validat per l’equip tècnic municipal i experts independents.

L’empresa Terra Music & Events ha valorat la situació al sector musical i davant de les dificultats en la contractació d’artistes, restriccions i  suspensions de vols internacionals, la notable davallada en la venda d’entrades d’espectacles pels mesos vinents i la caiguda en patrocinis que no hagin estat signats abans de la crisi, considera que hi ha molts elements per preveure un certament en el que no poder assolir els mínims requerits, ja que en la seva última edició havia experimentat un increment considerable de públic i una consolidació dins dels festivals de música d’estiu a Catalunya. La nova empresa pretenia mantenir la mateixa essència i concepte de les darreres edicions.

Per garantir l’edició de 2021 l’Ajuntament de Sitges ha aprovat un decret per traslladar l’autorització de l’organització d’aquest estiu a l’any vinent entenent la situació actual.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres