#ShowMustGoOnPenedès

Niedziela y Emily Raluy en directe des d’El Legacy

En un segon lliurament de #RaluyLegacyEnCasa, la Niedziela i l’Emily Raluy ens obren la seva casa per ensenyar-nos racons que mai havíem somiat veure

Per veure-ho, només s’hauran de connectar el diumenge 29 a les 18:00h les xarxes del Circ

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-03-2020 8:04 Lectures 2666

Les germanes Raluy, Niedziela i Emily, posen en marxa el segon lliurament de #RaluyLegacyEnCasa: un directe a través de les xarxes del circ on es podrà veure como viuen el confinament.

En format de petit reportatge en directe, podrem conèixer a la Niedziela i a l’Emily Raluy des d’un altre punt de vista, lluny de les pantalles de GotTalent o GH. Els seguidors, podran veure i escoltar de primera mà como viuen el confinament i que fan en el seu dia a dia, interactuar amb elles i fer-los preguntes.

Ens obriran les portes de casa seva: el circ, de les seves habitacions: les caravanes. Ens ensenyaran racons que mai havíem somiat veure.

La carpa del Circ Raluy Legacy està buida però, ... Veurem a algú més durant el directe? Traurà el cap algú des la seva caravana? Faran alguna petita exhibició? Rebran als seguidors amb els ja característics llavis de purpurina? Segur que sí!

“No hem trobat una millor de reflectir la nostra situació al circ que compartint aquest directe amb vosaltres. Fa ja temps que no tenim contacte amb el nostre públic i no us podeu ni imaginar como ho enyorem. Així que, encara que sigui a través d’una pantalla, ens fa moltíssima il·lusió poder interactuar amb vosaltres la tarda del proper dissabte 28” comenten la Niedziela i l’Emily Raluy, germanes i quarta generació de la família.

Totes les persones que vulguin veure el directe, només hauran de connectar-se a les xarxes del Circ el diumenge 29 a les 18:00h. Preparar totes les preguntes que vulgueu fer i gaudir d’una tarda (diferent) al circ @circoraluy

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No