Desescalada del confinament

Turisme del Vendrell reactiva el concurs d’Instagram amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana

L’objectiu del concurs és que els ciutadans i turistes puguin participar en una acció col·lectiva per donar a conèixer la riquesa patrimonial i cultural del municipi

Turisme del Vendrell reactiva el concurs d’Instagram amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana. EIX

Turisme del Vendrell reactiva el concurs d’Instagram amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Turisme del Vendrell (@turismevendrell) reactiva el Concurs Instagram “El Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020” amb unes noves dates: de l’1 de juny al 15 de setembre.

L’objectiu del concurs és que els ciutadans i turistes puguin participar en una acció col·lectiva per donar a conèixer la riquesa patrimonial i cultural del municipi. Els participants hauran de captar amb els seus mòbils aquells llocs, moments o situacions que siguin representatius del Vendrell, i els seus nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i El Francàs, en relació al paisatge, el patrimoni i la cultura.

Entre totes les imatges enviades pels usuaris, se n’escolliran 10 per la posterior creació de postals turístiques que estaran a disposició pública i gratuïta a l’Oficina de Turisme.

Les bases de participació es podran consultar al web de Turisme del Vendrell: www.elvendrellturistic.com

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local