Retorn a l'escenari

Arrenca la temporada confinada de l'Auditori de Vilafranca amb La Camerata Penedès amb l’Anna Roig i Carles Sanz

El concert obrirà amb una primera obra escrita per a quartet de corda, molt simbòlica per a la cultura catalana i inspiradora també en moments de possible desesperança

Arrenca la temporada confinada de l'Auditori de Vilafranca amb La Camerata Penedès amb l’Anna Roig i Carles Sanz. EIX

Arrenca la temporada confinada de l'Auditori de Vilafranca amb La Camerata Penedès amb l’Anna Roig i Carles Sanz. EIX

La programació professional estable del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal s’ha hagut d’aturar fins a la tardor amb motiu de la COVID 19 però ofereix una nova programació d’arts escèniques i musicals amb el lema “Equipaments tancats, programació oberta”.

La programació arrenca amb el concert de la Camerata Penedès i Anna Roig: Evocacions poètiques, amb un programa fresc i emotiu per a un moment que mereix tota la calidesa.  El repertori tindrà una durada de 30’, es va enregistrat a l’Auditori Municipal a principis de  juny  i es podrà veure diumenge 21 de juny, a les 19h, a Penedès Televisió. El concert obrirà amb una primera obra escrita per a quartet de corda, molt simbòlica per a la cultura catalana i inspiradora també en moments de possible desesperança. Vistes al mar, amb el subtítol “Evocacions poètiques”, va ser composta per Eduard Toldrà l’any 1921 en un moment de plena renaixença cultural. L’obra es caracteritza per tenir un gran lirisme i una estètica amb toc mediterrani, influenciada pel cant i la literatura. Vistes el mar és un exemple clar d’aquesta influència, essent escrita i  basada en la coneguda poesia La Ginesta, de Joan Maragall.

Continuarà el concert connectat al cant però canviant d’estil. La primera col·laboració de la Camerata amb la cantant Anna Roig amb qui interpretaran un parell de temes de la pròpia artista, arranjats especialment per a l’ocasió per Carles Sanz.

El concert acabarà amb  El cant dels ocells.

Programa del concert

•        Eduard Toldrà: Vistes al mar, Evocacions poètiques

-        Allegro con brio – Costa Brava

-        Lento - Nocturn

-        Molto vivace – Veles i reflexes

•        Anna Roig i quartet de corda de la Camerata Penedès i Carles Sanz al piano.  Dos temes arranjats per Carles Sanz:

o        La senyora tímida.

o        Vendeuse de rires (La venedora de somriures)

•        El Cant del ocells. Arranj.  Quartet de corda i veu

 

Interpretació:

-        Violí I: Clàudia Farrés

-        Violí II: Sara Balasch

-        Viola: Eura Fortuny

-        Violoncel: Irma Bau

-        Veu: Anna Roig

-        Piano: Carles Sanz

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!