Periodisme

Joan Raventós, nou corresponsal de TV3 a Brussel·les a partir del setembre

El periodista de Vilafranca del Penedès ha estat vinculat professionalment a la CCMA des de l'any 2003

ACN Vilafranca del Penedès 22-07-2020 8:46 Lectures 2021
El nou corresponsal de TV3 a Brussel·les, Joan Raventós. TV3

El nou corresponsal de TV3 a Brussel·les, Joan Raventós. TV3

Joan Raventós (Vilafranca del Penedès, 1979), serà el nou corresponsal de TV3 a Brussel·les a partir del mes de setembre. Raventós es va incorporar als Serveis Informatius de la CCMA l'any 2003 i va entrar a la secció d'Internacional de TV3 el 2015. El periodista agafarà el relleu a Xavi Coral, que tot just ahir s'acomiadava des de la capital belga després de quatre anys i tornarà a Barcelona per copresentar el 'TN migdia' amb Raquel Sans. El canvi es materialitza després d'un procés de selecció intern i s'afegeix al de la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio a París, que al setembre assumirà el periodista David Melgarejo, en substitució de Josep Capella, que torna a la redacció de la delegació de Madrid.

Joan Raventós és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva carrera periodística a la premsa local i es va incorporar als Serveis Informatius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals el 2003. Ha estat redactor del portal de notícies 324.cat i subeditor des del 2007. El 2015 es va incorporar a la secció d’Internacional de TV3 des d’on, entre altres coses, va cobrir les eleccions presidencials del Brasil del 2018. Ha participat en el programa 'Món' d’actualitat internacional i ha firmat el seguit de reportatges Món 20XXI emesos durant 20 edicions consecutives al 'TN vespre'.

Joan Raventós informarà des de la capital europea, al costat de Jordi Baró, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les. Aquesta corresponsalia i la de Washington són les dues úniques que no es van unificar l'any 2014 i mantenen un corresponsal per mitjà, "per la complexitat i el volum d'informació que generen", segons la CCMA.

D'altra banda, amb el retorn de Xavi Coral per conduir el 'TN migdia' amb Raquel Sans, suposa la sortida de Carles Prats de l'espai. El periodista que fins ara editava i presentava aquest informatiu passarà a formar part de l’equip del 'Sense ficció', on s’encarregarà de dirigir documentals.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No