Televisió

L’11 de setembre Canal Blau començarà a emetre en HD

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-09-2020 15:49 Lectures 666
Sala de realització als estudis de Canal Blau. Eix

Sala de realització als estudis de Canal Blau. Eix

Canal Blau començarà divendres 11 de setembre les seves emissions en HD. La TV de la comarca del Garraf és de les primers televisions de proximitat de Catalunya en fer el pas cap a l’Alta Definició.

Amb aquest canvi, s'aconseguirà una important millora en la qualitat del so i en la imatge.
Els televisors intel·ligents HD detectaran automàticament el nou senyal i l'aplicaran de forma automàtica. Les que no ho siguin, no podran veure la imatge i caldrà instal·lar a la televisió un de-codificador HD per poder veure Canal Blau i la resta de canals que emeten en Alta Definició.

Els espais informatius i de producció pròpia es produiran ja amb alta definició i la resta de programes ho faran en breu.

L’estrena es farà amb una programació especial en la que es recuperaran retransmissions que en el seu dia ja van ser enregistrades en alta definició però que els espectadors de Canal Blau no van poder gaudir en HD.

En un principi, la televisió de la comarca del Garraf volia fer el canvi desprès de carnaval, però la pandèmia de la Covid-19 ho va aturar.

La majoria de canals estatals i autonòmics han anat fent el canvi a HD ja que a 1 de gener de 2023 totes les emissions en TDT hauran de ser ja en aquest format.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No