Debut musical

El vilanoví Magí Signes estrena el videoclip "Món interior", l’avançament del seu treball de debut Autoteràpia

El treball és 'un viatge terapèutic on he descobert la meva motivació per escriure i composar cançons des de l’ànima'

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-10-2020 11:07 Lectures 2157

El vilanoví Magí Signes ha estrenat el videoclip "Món interior", l’avançament del seu treball de debut Autoteràpia. Després d’intentar engegar diferents grups de música sense massa sort, Magí Signes explica que durant el confinament sent la necessitat d’escriure i composar cançons que comencen a brotar a causa de l’aïllament i la reflexió personal: "Les feia sortir com si fos un diàleg introspectiu terapèutic que m’ajudava a pensar i afrontar els dubtes, les pors i els neguits que em remouen per dins".

Així és com juntament amb el seu amic i productor Marc Benaiges, confinats de les seves respectives cases, comencen a treballar plegats per donar forma a les cançons. Finalment, Signes decideix tirar endavant el projecte en solitari sota el nom de Magí: "De tot aquest procés en surt Autoteràpia, el nom que millor defineix el procés creatiu que ha donat vida al meu primer treball. Un viatge terapèutic on he descobert la meva motivació per escriure i composar cançons des de l’ànima". Autoteràpia és una trilogia discogràfica, formada per tres EP autoeditats que recorren diferents fases: Autoteràpia | Fase 1: Introspecció, Autoteràpia | Fase 2: Hipòtesi i Autoteràpia | Fase 3: Acceptació. Cada EP conté tres cançons de tall electropop que parlen sobre els pensaments, emocions i sentiments que em remouen per dins. El treball queda obert a un possible quart EP que es titularia: Autoteràpia | Fase 4: Tancament.

“Món interior” és el primer senzill del treball Autoteràpia | Fase 1: Introspecció. Vestida d'electropop, la cançó esdevé un preludi del viatge d'introspecció del treball Autoteràpia. Es tracta d'un tema que vol expressar el desig de no viure una vida centrada i condicionada excessivament per tot el que ens envolta, i més enfocada a conèixer el nostre món interior: "El clip presenta una sèrie d’imatges, moments i experiències que formen part de la meva vida i de la meva identitat. És una espècie de recull biogràfic que revisita records de la infància, la família i la quotidianitat que ha anat conformant la meva personalitat al llarg dels anys".

El vilanoví Magí Signes estrena el videoclip
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No