Cultura i Promoció Econòmica

El Sitges Next suma els noms de Gustavo Martínez, Danilo Lauria i Gabriele Palma

La participació al Sitges Next 2020, que se celebrarà els dies 5 i 6 de novembre a l’Hotel Calipolis, serà gratuïta sota previ registre

Redacció Sitges 15-10-2020 15:50 Lectures 2311

Arxivat a:

Sitges Next. Ajuntament de Sitges

Sitges Next. Ajuntament de Sitges

La cinquena edició del Sitges Next –el festival organitzat per les regidories de Cultura i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges i dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, la creativitat i les noves tendències en cultura digital– suma nous noms confirmats al seu programa. Es tracta de Gustavo Martínez, Gabriele Palma, Danilo Lauria, Xavier Verdaguer i Josep Maria Batalla, que s’afegeixen als ja anunciats de Guido Rosales i Nacho Padilla. El programa complet s’anunciarà en els propers dies.

El Sitges Next comptarà amb la intervenció del reconegut publicitari Gustavo Martínez, exrepresentant de WPP (la xarxa d’agències de publicitat més important a nivell internacional) i expresident mundial i director executiu de J. Walter Thompson Company. També se sumen al programa el director creatiu Danilo Lauria un dels recents talents sortits de Barcelona amb major recorregut internacional Gabriele Palma, director de Casa SEAT i antic responsable de la direcció de màrqueting de l’empresa automobilística.

L’emprenedoria en comunicació tindrà una presència important en la programació del Sitges Next 2020, amb ponències com la de Xavier Verdaguer, director de l’Imagine Creativity Center, que parlarà sobre l’actitud emprenedora i la innovació en comunicació o la de Josep Maria Batalla, director creatiu i fundador de La Casa de Carlota, que presentarà l’agència que ha estat escollida per l’ONU com a referència d’innovació i impacte social al món. Són només dos exemples d’aquest eix programàtic del certamen.

Aquests noms se sumen als de Guido Rosales, exdirector de Màrqueting i Comunicació Integrada de Coca-Cola i cofundador de Top Line Marketing, i Nacho Padilla, director creatiu de l’Ajuntament de Barcelona.

La programació del Sitges Next 2020 també inclourà per primer cop i gràcies a la col·laboració entre el festival i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, el lliurament dels Premis Impacte, que reconeixen agències, marques i empreses de serveis pels seus projectes i accions en màrqueting i comunicació que més impacte han generat, així com a professionals que han dignificat la professió de manera destacada.

El Sitges Next se celebrarà els dies 5 i 6 de novembre a l’Hotel Calípolis en un format híbrid; és a dir, hi haurà la possibilitat d’assistir-hi de manera presencial i, al mateix temps, de seguir les ponències online. En els propers dies el Sitges Next anunciarà la seva programació al complet i obrirà el procés d’inscripció (gratuït) tan presencial com a distància.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No