Himnes i cançons

Els penedesencs Buhos publicarà el 6 de novembre seu nou disc, 'El dia de la victòria'

El grup de Calafell presenta aquest divendres el nou avançament 'Mil Batalles'

ACN Calafell 23-10-2020 10:01 Lectures 3511

Arxivat a:

Coberta del single 'Mil Batalles', avançament del disc de Buhos 'El dia de la victòria'. ACN

Coberta del single 'Mil Batalles', avançament del disc de Buhos 'El dia de la victòria'. ACN

El grup Buhos publicarà el 6 de novembre el seu nou disc, titulat 'El dia de la victòria', que, segons ha avançat el grup, "estarà ple d'himnes i cançons" que volen emocionar els fans i fer que "aquests dies tan difícils com a país, siguin una mica més fàcils de passar". Produït per David Rosell i enregistrat als estudis de Can Pardaler (Artés), el nou disc comptarà amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i Stay Homas. Com a nou avançament del disc, la banda ha presentat la cançó 'Mil batalles'. El videoclip del nou single ha estat dirigit per Dani Feixes (director de 'Connectats', millor Clip del 2019 d'Enderrock), i Berta Castanyé i Guillermo Lasheras, que "hi brillen amb llum pròpia".

El grup, que va acomiadar-se dels escenaris el novembre passat dins el Festival Cruïlla, ha estat tot un any component i preparant aquest nou disc. Segons remarca, "mai fins ara" havia tingut l'oportunitat d'aturar-se, mirar enrere i tenir tant de temps per preparar les noves cançons. A més, considera que 'El dia de la Victòria' és sense dubte, "el disc més complet" de la seva història.

Segons afirma la banda liderada per Guillem Solé, els versos del disc els cremen a la boca i "ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d'un moment que no convida a fer grans produccions".

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No