El mestre

Barcelona i la Fundació Pau Casals signen un conveni per difondre el llegat del músic vendrellenc

El Conservatori Municipal acollirà concerts de la institució i els seus alumnes podran actuar al museu del compositor

ACN El Vendrell 15-11-2020 16:30 Lectures 1878

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB), ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Pau Casals per promoure la figura musical i humanística del violoncel·lista, director i compositor musical català. Segons un comunicat del consistori, l'acord amplia el conveni signat entre les dues parts pel període 2012-2016 i tindrà vigència fins al 2023, a més serà prorrogable fins al 2025. Entre les novetats del nou acord destaca que el Conservatori Municipal de Música de Barcelona acollirà concerts de la fundació del músic i que els alumnes de les escoles municipals de música i del Conservatori faran concerts al Museu Pau Casals.

Entre les activitats que totes dues institucions es comprometen a impulsar destaca la celebració d'almenys un concert anual promogut per la Fundació Pau Casals, i que s'inclourà en el cicle "Dijous concerts", que organitza el Conservatori. Una activitat que s'acompanyarà de xerrades, tallers, classes magistrals i altres propostes que impartiran els músics de la fundació aprofitant la seva presència al Conservatori. A més a més, el Conservatori es compromet a cedir els diferents espais de la seva seu per al desenvolupament d'actes institucionals de la Fundació.

Per la seva banda, la Fundació es compromet a acollir concerts dels alumnes del Conservatori i de les escoles municipals de música i arts al Museu Pau Casals. A més a més, les dues institucions s'oferiran mútuament assessorament musical.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No