Festival de música

Antonio Orozco, primer intèrpret confirmat per al Calafell Beach Festival

Els concerts del festival es faran a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll entre el 19 al 26 de juny

Redacció Calafell 03-12-2020 11:24 Lectures 2528
Antonio Orozco, primer intèrpret confirmat per al Calafell Beach Festival. EIX

Antonio Orozco, primer intèrpret confirmat per al Calafell Beach Festival. EIX

Calafell acollirà el juny de l’any vinent un nou certamen musical. És el Calafell Beach Festival, que se celebrarà del 19 al 26 de juny si la situació sanitària no ho dificulta. Comptarà amb la participació dels artistes més importants de la música espanyola del moment. La primera figura confirmada és el cantant Antonio Orozco, amb el seu nou treball, “Aviónica”. Les entrades per al concert d’Orozco, que serà l’inaugural del festival, ja han sortit a la venda, amb preus de 32 i 60 euros.

Els concerts es faran a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll. El festival és organitzat per la promotora Lineup Music, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell. Figuren com a patrocinadors Estrella Damm, Coca-Cola i Negrita.

Per Calafell aquest nou certamen és "una oportunitat d’obrir la temporada d’estiu amb un esdeveniment de diversos dies i gran ressó, que pugui atreure un gran nombre de visitants". Les actuacions es faran amb totes les mesures de seguretat que puguin estar vigents en aquell moment. I amb les mateixes garanties sanitàries, el festival servirà per dinamitzar la restauració, el comerç i els allotjaments del municipi: a la mateixa web del certamen ja se’n fa difusió, sis mesos abans.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que “algunes persones potser recordaran l’última actuació d’Antonio Orozco al nostre municipi, en un concert solidari. Llavors, Orozco ens va llançar el guant d’organitzar alguna cosa grossa a Calafell. Li hem recollit i aquí està el Calafell Beach Festival”.

De la seva banda, la regidora de Cultura, Mònica Trepat, diu que “el nou festival recull el testimoni dels grans concerts, sota el nom Bon Carme, dels estius dels anys anteriors”. Afegeix: “El Beach Festival neix amb voluntat de consolidar-se en anys posteriors i forma part d’una nova programació cultural que impulsarem, amb grans esdeveniments amb transcendència més enllà del municipi”.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No