Festival de música

El Festival Jardins de Terramar de Sitges se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost

La promotora catalana Terra Musica & Events i l’Ajuntament de Sitges anuncien les dates de la nova edició del certamen musical

Redacció Sitges 12-01-2021 18:56 Lectures 767
El Festival Jardins de Terramar de Sitges se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. Ajuntament de Sitges

El Festival Jardins de Terramar de Sitges se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. Ajuntament de Sitges

La propera edició del Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. L’Ajuntament de Sitges i la promotora catalana Terra Musica & Events han anunciat les noves dates del certamen que aposta per mantenir la mateixa essència i el concepte de les darreres edicions. Així, la programació inclourà artistes catalans i també de renom internacional.

Els organitzadors del festival treballen des de fa mesos en els aspectes tècnics de la producció i també han iniciat les negociacions per a la contractació dels artistes que conformaran la programació d’aquesta nova edició.

En les properes setmanes, l’organització revelarà els artistes i grups musicals que configuraran el cartell 2021 i també es presentaran les novetats que enguany s’incorporaran al certamen.

Un any més, el talent local i la col·laboració del teixit empresarial tindran un paper rellevant en la concepció d’aquest festival que, com a esdeveniment cultural i de promoció econòmica i turística de Sitges, compta amb el suport de diferents patrocinadors i d’un públic ja fidel. 
 
El certamen se celebra des de l’any 2017 a Sitges. Joan Baez, Gregory Porter, Texas o Rick Astley, han estat alguns dels artistes que han passat durant aquests anys pels escenaris del Terramar. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No