Música

La penedesenca Sonia Linares, finalista al concurs de ‘La Fada Ignorant’ a Andorra

Redacció El Vendrell 26-01-2021 10:39 Lectures 744
Sonia Linares. Eix

Sonia Linares. Eix

La cantautora, que el passat mes d’octubre publicava el seu debut EP ¨Spirit Fruit¨ des de Marlee Records, un segell independent del Baix Penedès, celebra aquesta classificació per celebrar i promoure la música d’autor, sobretot com a artista independent femenina.

Amb influències poètiques dins el Indie Pop-Folk, l'artista ha presentat cançons del seu treball en acústic a la semifinal que es va celebrar el 17 de gener juntament amb altres autors com Franc, Jere, El Tren de la Musa i Roigé.

Sonia Linares és també co-fundadora dels projectes musicals en format banda Et-Co* i JAZZUL, amb qui ha escrit i enregistrat 3 àlbums d'estudi.

El Café Teatre, La Fada Ignorant, un referent cultural de la música d’autor, celebrarà la final el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, quan es decidirà el guanyador de la quarta edició d’aquest concurs.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No